Famous Amous Postonsos (P)

10:03 AM / Comments (6) / by Admin

_________________________________


Malas yang teramat sangat nak update blog. Salah satu sebabnya tiada material yg menarik. Tak kan nak update pasal trial DSAI dengan Saiful ? Dah la lawak, tak logik pulak. Asyik liwat, sakit tak? rela atau paksa? ada mandi wajib tidak? sembahyang jumaat ada mandi wajib? lepas tu hakim menghilang time nak trial. Bosan.

Piala Thomas? ehm.. agak menarik, tapi sejujurnya, penulis IkanStim.com bukanlah peminat badminton mahupun bola sepak. Tapi I'm looking forward to world cup 2010. Sebab nak tengok siapa menang pertaruhan. Maklum lah, Malaysia dah luluskan lesen judi untuk world cup ni kat Berjaya Group.

Haih, nak update pasal apa ni??

Advetorial pun belum ada dateline. I got no material at all! Tapi, thanks to blogger-blogger UTP yg rajin mengupdate blog memberikan penulis cetusan idea untuk menulis tentang bloggers UTP. Memang ramai femes bloggers kat sini, walaupun tak sefemes justkhai dari LUCT, tapi ada la a few yg 'agak' femes dalam dunia blogging ni berkampung kat UTP. Nak tau siapa?



Eh, btw, fyi, UTP tu ialah Universiti Teknologi PETRONAS. I bet ada yg tak tau UTP tu apa. IkanStim pernah tulis entri pasal UTP dulu: klik .

Ok, berbalik kepada femes blogger UTP, memperkenal kan:

Fatul Akmal Ramli @ apekesni.blogspot.com


IkanStim.com bukannya kawan rapat Encik Fatul tapi selalu jugak lah terjumpa dan bertegur sapa. Kenapa beliau femes? sebab followers encik Fatul dah ada 700++ dan selalu cerita pasal Hanis Zalikha? haha. Entri beliau seronok di baca. Lawak macam Hanis Zalikha dan yg paling penting sekali, for homo faggots out there, beliau seorang yg lurus harap maklum.

Gaddafi Rusli @ Flisterz.com


Personally tak pernah bertegur sapa, mungkin pernah terserempak. IkanStim sendiri tak dapat cam flisterz.com in real life. haha. Tapi beliau memang terkenal dalam dunia designing. Maybe not a famous blogger tapi well known name dalam dunia internet la. Rasanya beliau pernah jual template web dalam range harga ribu-ribu ringgit kalau tak silap lah.


Pernah nampak depan mata encik jaws ni tapi tak tau mana satu. Sebab pernah sekali tu pegi IM Marketing seminar kat UTP, pastu ada encik jaws promo pasal wordpress. Time tu tak tau lagi beliau lah jaws. (ekceli tak pernah singgah blog dia lagi time tu) Lepas seminar tu baru usha and I found out he is quite famous. Banyak produk dia dah launch. Boleh singgah blog beliau untuk cekedout.

Muhammad Hanifi Che Ibrahim @ beliamuda.com


Last but not least, beliamuda ni baru je IkanStim terjumpa bila nak cek result piala Thomas. Dah tau result, usha-usha entri dia yg lain. Rupa-rupanya UTPian jugak. Kecik betul dunia nih. haha.
Siapa kenal beliamuda angkat tangan!

--

Ramai lagi blogger femes dan otai kat UTP sebenarnya cuma malas nak carik. Ada jugak yg diam-diam tak bagitau dia tengah study kat UTP. Standard la blogger. Semua benda tak nak bagitau. kan? Part paling seronok jadi blogger ni bila orang tegur kita dengan nama blog kita. Macam, abg ni ikanstim.com kan? tak pun "r u aidathepinkgoddess?" haha. Selamat berblogging bloggers!


p/s- ekceli nak letak blog pisyek.com, izzat aziz sekali, tapi malas nak taip da.. dorang ni femes gak nih! hehe
p/s/s- kalau ada blog-blog best budak UTP tinggal kan link kat ikanstim.com ok!




Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

6 Comments:

hazman aka species1980 @ May 13, 2010 at 11:27 AM

Uish.... ramai giler femes blogger dari UTP yea...

kisahsensasi @ May 13, 2010 at 11:28 AM

Cite pasal piala thomas popular untuk minggu nie...

kisahremaja @ May 13, 2010 at 11:28 AM

nampaknya blogger muda nie banyak dari student U rupanya...

Admin @ May 13, 2010 at 12:01 PM

hazman- boleh tahan la ramai. .

kisahremaja- yup2. budak u ni byk
sgt benda nak di kongsi.

kisahsensasi- btul3! tapi xminat la nak update psl thomas..

Aida The Pink Goddess @ May 13, 2010 at 12:17 PM

wah aidathepinkgoddess. ahaha

beliamuda @ May 31, 2010 at 11:09 PM

huhu. ada mention nama beliamuda di sini rupanya. err, siapakah saya? :P