Manusia Menggila (18SG)

3:16 PM / Comments (7) / by Admin

_________________________________

Haish. Tak paham betul la dengan perangai manusia akhir zaman ni. Tau la kiamat nak dekat tapi tak payah la nak gelabah bunuh-bunuh orang. Dah la yg dibunuh tu kanak-kanak yg tidak berdosa. Siriusli tak berdosa sebab belum baligh. Cara bunuh pulak mesti nak kejam kaw-kaw. IkanStim mencadangkan pembunuh-pembunuh ni kita rejam ramai-ramai. Bunuh budak dan wanita memang tidak boleh diterima akal manusia la. Fragile kot.Lepas rogol bunuh, lepas liwat bunuh. Bodoh. Kalau aku liwat bontot ko pakai penyapu nak ?




Ni kes 1: Bayi 5 bulan mati diliwat . Bangang ka apa? Orang sabah kata palui . Tak silap penulis, ni kes teman lelaki warganegara asing ni. Gilaaaa .

Time stands still part III (U)

5:18 PM / Comments (2) / by Admin

_________________________________



hiargh!

Photoshop went wrong! (U)

5:10 PM / Comments (4) / by Admin

_________________________________


Bila tukang edit gambar terlepas pandang hasil kerja diorang. Inilah hasilnya! haha



tangan jembalang


Manusia... (U)

5:00 PM / Comments (2) / by Admin

_________________________________



Standard la hidupan bernama manusia. Diberi betis mesti nak peha. Di beri lengan mesti nak bahu.


Facebook profile picture (U)

4:55 PM / Comments (2) / by Admin

_________________________________



:)

Time stands still part II (U)

4:48 PM / Comments (0) / by Admin

_________________________________




Bila ada kamera at the right place and the right time, kita dapat snap gambar-gambar yg super menarik!



Time stands still part I (U)

4:38 PM / Comments (0) / by Admin

_________________________________



Bila masa dihentikan pada waktu yg sangat - sangat crucial time eksiden. haha. Lawak. Tak ganas pun. jangan risau. Berminat? klik more>>

To Aida The pink Goddess (U)

7:18 PM / Comments (3) / by Admin

_________________________________

Tahniah. dah jadi brand nampaknya. hehe

Rare post (18PL)

1:50 PM / Comments (6) / by Admin

_________________________________


I could say I rarely write an entry under 18PL label. Tapi nak buat macamana. Benda ni perlu di kongsi bersama. cekedout yo!

Motivational Poster

1:49 PM / Comments (0) / by Admin

_________________________________


about a guy..

Comel nya (U)

10:21 AM / Comments (1) / by Admin

_________________________________

Macamana boleh hilang? comel sungguh pemerintah negeri ni

KUALA TERENGGANU 22 Dis. - Tiga buah kereta Proton Perdana V6 untuk kegunaan pejabat Setiausaha Kerajaan Negeri (SUK) dilaporkan hilang di tiga tempat berasingan sepanjang tahun lalu.

Lombok here we come! (U)

10:55 AM / Comments (0) / by Admin

_________________________________

Umur tak cukup lagi pun untuk pegi mengundi. Dah buat hal tak nak ikut cakap family. Nasib baik la tak ambil feri lagi pegi lombok. Ketahuilah gadis-gadis semua, kasih keluarga tu lagi indah dari kasih seorang pemuitis dari seberang.



perempuan yang kelihatan sebak kat muka depan utusan tu baru 19

Ah.. malas lah nak ulas lebih-lebih.



Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Kalau tak mampu beli LCD flat screen (U)

10:54 AM / Comments (8) / by Admin

_________________________________



ada alternatif:

Slow Down! (U)

10:50 AM / Comments (0) / by Admin

_________________________________





Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

The reason why i don't watch Teletubies (U)

10:37 AM / Comments (0) / by Admin

_________________________________

Jangan klik more>> kalau anda seorang penonton tegar teletubies. haha

Tiada Aircon? Tiada Jack kereta? (U)

10:30 AM / Comments (2) / by Admin

_________________________________

Usah gusar! be creative dan terus hidup!

Over tegap? (U)

10:27 AM / Comments (1) / by Admin

_________________________________

A reason not to be over tegap.. klik more


Commonsense (U)

10:25 AM / Comments (1) / by Admin

_________________________________



gila



Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Masalah Selesai (U)

10:08 AM / Comments (1) / by Admin

_________________________________

Anda mengalami masalah house mate atau room mate yang mengamal kan dasar tak tau malu dengan mengambil sesuka hati apa-apa sahaja yang bukan milik mereka? ini penyelesaiannya!

Main Snooker? (U)

9:52 AM / Comments (1) / by Admin

_________________________________

Pernah tengok TGNA main snooker?
Tuan Guru Nik Aziz = TGNA

Media: Fitnah dari bumbung-bumbung rumah (U)

8:18 PM / Comments (6) / by Admin

_________________________________

Ketika isu pilihanraya di Iran, Britian sibuk memutar belitkan fakta untuk menjatuh kan republik Islam Iran dengan mengangkat Mir sebagai pihak lawan kepada Ahmadinejad. Gambar diperoleh dari blog Faisal Thrani:

Bila Manusia Terbesar Bertemu Manusia Terkecil (U)

11:46 PM / Comments (2) / by Izzat Aziz

_________________________________

Biasa kita lihat manusia paling besar, dan manusia paling kecil.. tapi bagaimana bila kita letak dua orang tu satu tempat. Ada beza?


Jangan bunuh saya! (U)

10:04 AM / Comments (2) / by Admin

_________________________________

Ikang Seting- Kerajaan Malaysia berhasrat untuk membawa isu facebook ke parlimen kerana mampu menjadi ancaman kepada sesetengah pihak yang berkepentingan dengan kerajaan (?) Hal ini berlaku selepas ancaman bunuh yang berbau menghasut orang ramai untuk membunuh encik saiful yang masih risau duburnya belum mengeluarkan sebarang tinja selepas mendakwa di liwat seorang pak cik berusia 60 lebih tahun.





Pakar psikologi Universiti Manhattan berkata "Encik Saiful ini sebenarnya dalam paranoia dan boleh dikatan terlalu risau kerana beliau sekarang sudah mencapai status "prominent figure" di Malaysia". Kenyataan ini disokong oleh Pak Toha yang menjual ABC berdekatan mahkamah "mana tidak prominent , bila sebut saiful saja, mesti terbayang muka Saiful. Yang tak syok nya tu, dilabel sebagai terliwat sekali!" begitu bersemangat beliau mengulas.

Mark Zukerbeergcarslberg, pengasas Facebook.com kini dicari oleh kerajaan Malaysia unutk ditahan dibawah Akta Keselamatan Dalam Negeri atas platform maya yang beliau sediakan untuk dunia saling membenci dan paranoid tanpa sebab.

-Buzmamacafe




Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Gempar! Anak Osama Bin Laden beri amaran (U)

12:33 PM / Comments (5) / by Admin

_________________________________

Pernah ternampak anak Osama Bin Laden? Korang rasa-rasa macamana agak nya rupa anak Osama? Mesti lebih kurang berserban, pakai jubah dan kelihatan kuno bagi sesetangah orang. Tapi.. sebenarnya anak osama ni ialah seorang..


Ajaran Rejab ? (U)

5:19 PM / Comments (8) / by Admin

_________________________________





Kehadapan Pak Rejab yang baru sahaja ditangkap..

Saya teringat pepatah "if you want to be in a cult, be the leader insteadof follower. Because? the leader got all the money." Keputusan tuan untuk memperkenalkan ajaran sesat adalah pilihan bijak. Yang membuat pilihan tidak bijak adalah pengikut ajaran rejab. Apa punya agama yg mengenakan bayaran RM6,666 untuk menjadi penganut?

nonsense

Tapi pilihan tuan memilih 6,666 sangat stylo. Sebab lebih kurang macam simbol syatian 666. Pastinya akan menjadikan ajaran itu lebih angker. Oh ya, time kena tangkap haritu dah ada 100+- orang pengikut kan?

that's RM 666,600!

Tapi dalam bank tuan hanya ada 14k? kemana duit yuran yang lain? dah masuk swiss bank ka? oh, barangkali dah beli tanah sebab nak buat kerajaan lebih kurang macam ayah pin.

Kamu mendakwa mendapat bantuan berapa trillion dari nabi s.a.w? 550? tapi mampu untuk terima 20 trillion sahaja kan? Are you som kind of mathematician? semuanya ada kaitan denga nombor. 6666 lah, trillion lah, billion lah.

what are you actually?

Apa-apa pun, bertaubatlah cepat-cepat. You are wasting your life by creating such a cult. Kalau nak kaya cepat, pegi masuk skim cepat kaya.





Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Khinzir Halal (U)

7:20 PM / Comments (5) / by Admin

_________________________________

Ini babi halal punya. Sembelih cara islam. Tak haram. Ada berani mau makan? klik more>>

Lautan Kopiah putih (U)

1:29 PM / Comments (3) / by Admin

_________________________________


klik to enlarge



diketuai oleh TGNA

Apa bezanya? (U)

10:53 PM / Comments (5) / by Admin

_________________________________

Spot the differences

[v3.JPG]


[rempit_wallpaper_mobile.jpg]


Mana satu nampak lagi sesuai untuk negara OIC seperti Malaysia?

p/s-sumber gambar dari blog farid kamil





Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Ralph Lauren, G2000, Levi's dan .... (U)

11:19 PM / Comments (6) / by Admin

_________________________________

Selain seluar panjang itu, mahkamah turut dikemukakan 11 bahan bukti mengandungi calitan putik kapas, dua kemeja lengan panjang jenama Ralph Lauren berwarna biru muda dan G2000 warna hijau, dua seluar dalam kelabu dan hitam jenama Levi's serta krim pelincir jenama KY, yang dimeterai dengan cap Jabatan Kimia dan ditandatangani Mohd Saiful.

http://www.ripnroll.com/images/KY_liquid.jpg
pelincir KY


IkanStim
:
Jualan Ralph Laurem, G2000, Levi's meningkat sebanyak 40% selepas jenama-jenama ini seringkali menjadi bualan orang awam. Publisiti yg dibuat oleh media tempatan mengenai penggunaan jenama-jenama ini didalam kes liwat Saiful, menjadi punca utama jualan pakaian berjenama ini meningkat mendadak. Pengarah urusan Levi's (M) En Borhanudin Tarmantum mengatakan "Kami tidak berpihak kepada Saiful atau Datuk Anwar. Tetapi apa yang saya boleh katakan ialah terima kasih kerana menggunakan jenama kami!" secara berseloroh.

Kelab Gay Malaysia pula telah melancarkan kempen membeli barangan-barangan keluaran jenama-jenama tersebut kerana melabelnya sebagai pakaian rasmi para pengamal seks songsang. Walau bagaimana pun, Pegawai pemasaran Adidas (M) Catherine Voilein telah memberi kenyataan media semalam mengenai rancangan Adidas (M) untuk menaja pakaian Saiful sepanjang perbicaraan dibuat. Donald Trump yang sedang bercuti di pulau redang mengulas mengenai isu ini dengan mengatakan dalam bahasa Inggeris "Terima kasih kepada sistem kapitalis!".


-Buztamamacafe


P/s- it's getting nonsense eh?






Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Sambung tangan (U)

9:37 AM / Comments (8) / by Admin

_________________________________


Imej-imej yg akan ditunjukkan agak menggelikan bagi sesetengah individu. Seorang lelaki yg putus tangan berjaya menyambung semula tangan yg putus.


tangan yg putus

Walaupun bukan ahli SIFE UTP (U)

11:19 AM / Comments (2) / by Admin

_________________________________





Toronto, Tronoh, Canada: Student in Free Enterprise (SIFE) cawangan UTP telah melancarkan sebuah website bernama AGEzine! . Dari hemat penulis IkanStim.com, web ini merupakan magazine online. Dari mana datang nya AGE tu, masih kekal sebagai misteri. Walaupun pihak admin web tersebut telah meng update beberapa artikel didalamnya, hanya satu entri saja yg menarik minat IkanStim.com setakat ini iaitu "Hot Chocolate and Mint". Di masa senggang, AGEzine! mampu mengisi sedikit sebanyak masa terluang para peluncur internet yg tandus aktiviti dalam dunia maya.

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs291.ash1/21856_276888565325_633285325_3567160_5804407_n.jpg
Abdul Qayyum 3 dari kanan anda

Presiden SIFE UTP, Abdul Qayyum, meluahkan rasa bangga nya melalui Instant Messaging Gtalk dengan admin IkanStim.com kepada pelancaran AGEzine! " Walaupun saya baru menerajui tampuk pemerintahan SIFE UTP, saya bangga dengan En.Hadi yg telah bertungkus lumus menyiapkan web tersebut walaupun tidak mandi selama beberapa jam. Tahniah untuk kita semua!" Kata presiden.

-Bernamamacafe




p/s- Entri ini ditaja oleh IkanStim.com untuk SIFE UTP
p/s/s- Biasanya iklan dalam bentuk entri sebegini akan di charge 100-150 ringgit
p/s/s/s-Mr president, bagi aku sijil penghargaan nanti ye. Hahahaha
p/s/s/s/s- Untuk pesanan khidmat komuniti @ non profit advertisement IkanStim.com menyediakannya secara percuma. Harap maklum.
p/s/s/s/s/s- Untuk iklan berbayar: klik
p/s/s/s/s/s/s - Berapa banyak p/s da..





Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Persolan (U)

9:50 AM / Comments (1) / by Admin

_________________________________

Kawan-kawan, do they look the same? Klik , compare dengan ini klik

[new-high-heel-kitten-killer-01.jpg]

VS


http://cimg2.163.com/cnews/2007/4/27/2007042715575189773.jpg



Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

What will you do? (U)

7:12 AM / Comments (9) / by Admin

_________________________________

Q:kalau ada seorang tua umur 63 tahun mahu meliwat anda yg berumur 20-an, what will u do?

A: ikut ckp dia. Kalau dia suruh bukak baju, bukak, kalau dia suruh tonggek, tonggek jela. Dia suruh pakai tuala, pakai jela. Dah siap liwat baru pegi hospital buat pemeriksaan samada betul-betul kena liwat atau tidak.


http://pinkturtle2.files.wordpress.com/2008/07/pul-liwat.jpg
Sekadar gambar hiasan


Haha. susah sgt ka nak lari? tendang atau bagi penumbuk sikit. 63 tahun kot. Haha. Kalau kena ugut akan di apa-apakan, apa susah? jadi pembantu peribadi pihak yg satu lagi. Confirm selamat punya. I don't think polices, special branch s will go after you bila dah side dengan yg satu lg.



AMARAN: Aktiviti homoseksual akan menyebabkan penyakit ketuat sundal di bahagian dubur dan jugak membekalkan kita tiket ke neraka.




Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Kenapa perlu sejenis? (18SX)

8:20 AM / Comments (7) / by Admin

_________________________________

By: IkanStim

Pondan berasal dari perkataan pontianak dan ... [dot dot dot] apa pun yg dimaksudkan dengan "tianak" itu ialah ketiadaan anak ketika anak menyambung pelajaran ke pusat pengajian tinggi. Maka tinggal lah PON DAN. noktah.

percaya?

Itulah internet. Tempat manusia menabur penipuan dan fitnah. IkanStim.com bukan tempat menuai benih kebencian atau apa-apa unsur yg melibatkan fitnah. Tapi IkanStim.com merupakan web kepada seorang homophobic. Ya. Tepat sekali. Saya benci hubungan homoseksual dan apa-apa yg bersangkut paut dengan nya.

http://www.foxnews.com/images/238741/0_61_111106_elton_john.jpg
FAG

Kekiutan melampaui batas (U)

5:52 PM / Comments (6) / by Admin

_________________________________


Tak pasti lah anak siapa ni. Tapi dalam laptop admin IkanStim.com, tajuk folder gambar kembar dua ni ialah " Cutest Twin in the Universe " . Memang kiut pun!



macam miss universe

Syiling dan kreativiti (U)

5:46 PM / Comments (1) / by Admin

_________________________________

Tajuk folder gambar-gambar ni ialah "Budak-budak bank takde keje". Atau dalam baku nya para pekerja bank yang tidak mempunyai apa-apa tugasan. Apa-apa pun, one word: Kreatif!



Rokok meletup dalam mulut (U)

9:05 AM / Comments (3) / by Admin

_________________________________


GAMBAR yang dirakam dari sebuah laman web menunjukkan mulut Andi dibalut selepas sebatang rokok yang dihisapnya meletup dalam mulutnya.


JAKARTA - Sebuah syarikat pengeluar rokok, Pt Nojorono Tobacco Indonesia bersetuju untuk membiayai rawatan perubatan seorang lelaki yang kehilangan enam batang gigi apabila sebatang rokok yang dihisapnya meletup di dalam mulutnya.

Permohonan ke IPTA dibuka Mulai 2 Februari (U)

6:39 PM / Comments (3) / by Admin

_________________________________

Permohonan melalui talian untuk kemasukkan ke semua peringkat pengajian di 20 buah universiti awam negara kecuali Universiti Sains Malaysia (USM) bagi sesi akademik 2010/11 dibuka secara rasminya hari ini.

Innity VS Nuffnang

5:52 PM / Comments (9) / by Admin

_________________________________

http://innity-asia.com/bulletin/common/innity_logo.gif
VS

http://kertaz.net/wp-content/uploads/2009/09/NuffNang_2.0-full.jpg

Salam and a very good day to my fellow readers and viewers. This entry might be kind of lame for some of the nuffnangers, but hey. This is from my point of view okay? I could say this is more to a sharing session. Oh btw, before you continue on reading this entry, kindly read this first: KLIK

Actually I just woke up from my "short nap" when I started to update this blog. Eh, why am I writing in english? Should this blog written in Bahasa? Nevermind that. Just read what I want to tell you. Right, so let's us begin.

http://big.photo-1.blingeasy.com/images/bling/554706_Kenny_Sia.gif
what Kenny sia earns from Nuffnang

Innity vs nuffnang. Have you ever heard of innity? how about nuffnang?