Tips memikat wanita? (U)

3:19 PM / Comments (6) / by Admin

_________________________________

Sedikit tips diekstrak dari laman web tuutttttt..




teruskan bacaan:

Kenali nenek paling Cool di Dunia (U)

3:10 PM / Comments (2) / by Admin

_________________________________


Di China, pengguna internet melabel nenek ni nenek paling bergaya. Gambar ini di ambil oleh Lucas Lin.



Bluwek

Lagi? klik

Berhala terbesar di dunia (Al-Hakawati) ada di Dubai? (U)

12:26 PM / Comments (7) / by Admin

_________________________________

Ini bacaan sepintas lalu saja ok. Kalau ada kesilapan tu tolong betulkan. Difahamkan Dubai tengah membina berhala yg saaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangat besar di Taman Zaabeel, Dubai.


Ni teaser. haha

Teka Teki (U)

10:28 AM / Comments (4) / by Admin

_________________________________

Macamana untuk habiskan seekor gajah?

Jahat (U)

10:24 AM / Comments (2) / by Admin

_________________________________





one word: jahat



Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Karier Paling Mencabar di Dunia (U)

10:19 AM / Comments (0) / by Admin

_________________________________

Apa agaknya kerjaya paling mencabar? kontraktor? penjual tanah? penangkap hantu? Lawyer? Pengarah filem? Oh tidak.. profession ni hanya boleh di lakukan oleh gifted people sahaja. Bersedia?

Kelihatan Cool disitu (U)

10:15 AM / Comments (0) / by Admin

_________________________________




Memang cool. Kalah adnan sempit..

Sebab untuk up to date (U)

10:14 AM / Comments (0) / by Admin

_________________________________


Supaya tak guna kamera digital terbalik. Mahu bukti?

Tips Comel (U)

10:02 AM / Comments (4) / by Admin

_________________________________


Gunakan make up!

Dihukum Bunuh Sebab Guna Handphone (18SG)

8:36 AM / Comments (5) / by Admin

_________________________________

Seorang lelaki warganegara Korea Utara dihukum bunuh oleh kerajaan Korea Utara atas melanggar peraturan negara dengan membuat panggilan antarabangsa ke Korea Selatan. Ganas kan? Lelaki tu dibunuh oleh pasukan penembak. Sahih atau tidak berita ni? IkanStim.com pun tak tau da.. Korang cari la info pasal news nih.

Konklusinya...

Taik Coklat Britain (U)

9:21 AM / Comments (2) / by Admin

_________________________________

Peribahasa melayu ada mengatakan sudah terhantuk baru tengadah. Tapi rasanya Britain belum tengadah lagi. Nak sangat sokong Israel kan, tengok sekarang siapa tikam dari belakang? Tapi masih lagi nak bagi sokongan. Bodoh . noktah

Sila baca keratan berita:

Thank You Najib (P)

9:52 AM / Comments (6) / by Admin

_________________________________

Cuba teka dimana? KL central? KLIA? LCCT?


jawapannya..

Midsem Break? Give me a break! (P)

11:00 PM / Comments (4) / by Admin

_________________________________

Asal balik rumah mesti jadi malas nak update blog. Rumah membuatkan sendi-sendi di jari jemari ini malas untuk menekan keyboard. Warghh. Nah, ini sedikit rentetan perjalanan cuti mid sem pemilik IkanStim.com.

Untuk balik ke Sabah, perlu lah aku untuk membeli tiket kapal terbang sebab tidak ada tiket naik feri/bas/kayak/whaler/motorboat di jual untuk pergi ke Sabah dari Kuala Lumpur. So kawan-kawan, jangan tanya soalan bodoh " Naik apa? "

Biasiswa untuk lepasan SPM (U)

10:45 AM / Comments (4) / by Admin

_________________________________

Take the chance. Result tak power pun apply saja. U got nothing to lose adik-adik sekalian!

Good Luck

P/s- List ni dapat dari LAKAD Rakan Masjid UTP. Cekedout

Hubungan Jijik (U)

7:42 AM / Comments (7) / by Admin

_________________________________

Selain homoseksual, IkanStim.com sangat-sangat membenci sumbang mahram. Ini lah hubungan paling tidak releven dek akal. Boleh dikatakan mengalahkan homo. Bagaimana bapa boleh berhubungan dengan anak? geli laaah. Walaupun laporan dari Utusan mengenai kes keluarga di Britain adalah kes rogol, di selatan Australia terdapat kes bapa berhubungan dengan anak dan anak tu 'menikmati' perhubungan mereka. (U got what I mean right?)



Kes selatan Australia: John Earnest Deaves, 61 dan anak beliau Jennifer Anne Deaves, 39

John Earnest Deaves ni manusia paling bangang.

SPM? (U)

2:56 PM / Comments (0) / by Admin

_________________________________

Mesti ramai yg tengah bergembira meraikan kejayaan SPM masing-masing. Tak kurang jugak yg tengah bersendu sedan sebab tak dapat score. Ada yg tidak punya perasaan langsung bila kluar result. Apa-apa pun, tahniah pada yg berjaya, cuba lagi untuk yg kureng berjaya. Bukan ambil balik SPM, tapi buat benda lain sampai nampak hasil. Kalau nak bagi alasan "ala.. Bill Gates bukan habis U pun. Boleh je jadi billionaire" . Memang la. Tapi dia rajin tahap gaban. Yang kau ni SPM pun tak mampu nak lepas nak cerita pasal jadi jutawan? ptuih.





Lain la kalau sikap tu diubah. Kan?

Hantu untuk dilelong (U)

9:50 AM / Comments (3) / by Admin

_________________________________

This is seriously cute! haha. Nanti aku nak tangkap hantu-hantu kat malaysia jual kat barat. Kan asia ni exotic. So memang konfom laku lah. Toyol aku nak lelong start RM 1000. Paling mahal aku jual pontianak. RM 10,000 sebab pontianak Malaysia cun macam Maya Karin.

Isu pelajar Mesir di UTP (U)

7:06 PM / Comments (7) / by Admin

_________________________________

Mungkin ada dikalangan pembaca IkanStim ada terbaca artikel ini: klik mengenai isu pelajar mesir memebelasah seorang pak cik repair kasut di Taman Maju, Tronoh, Perak. Well, ini pulak email yg baru diterima oleh seorang pelajar mesir di UTP:

Jual Rokok Jual Porno (18SX)

1:10 AM / Comments (2) / by Admin

_________________________________

Menurut sumber yg sahih dan sangat dipercayai, di beberapa buah negeri di Malaysia, rokok di fatwa kan HARAM oleh Majlis Mufti bagi manusia yang menganut agama Islam. Tapi, apa pula hukumnya bagi manusia yg beragama Islam, menjual rokok? Sekali lagi, menurut sumber yang boleh dipercayai, penjualan rokok yg dijalankan oleh seseorang yg beragama Islam adalah diboleh kan. Dalam kata yg lain, tidak haram. Naza World sendiri ada anak syarikat yg menguruskan perniagaan rokok.


Kenwooi kata, di UK, label amaran merokok kerajaan Britain macam ni


Oleh kerana ramai yg dah ketagih dengan nikotin di dalam rokok,

IkanStim's Latest Update (P)

11:31 PM / Comments (4) / by Admin

_________________________________

Projek terbaru dengan Mr Hafifi:


http://img195.imageshack.us/img195/7113/headerstroked.png
To Campus Life blog: Click here


Kempen berterusan:

http://img694.imageshack.us/img694/3168/editcopy.png
To Rumah Putera Harapan Blog: Click Here



Akan datang: New advertorial (biarlah rahsia)




Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Khidmat Komuniti (U)

12:54 AM / Comments (2) / by Admin

_________________________________




Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Lagi Kanak-kanak mati (18SG)

9:25 AM / Comments (5) / by Admin

_________________________________




Kali ni lagi seram berbanding yg dulu. klik sini.

Proton Emas (U)

6:05 PM / Comments (3) / by Admin

_________________________________

Walaupun kereta buatan Malaysia agak terkenal dengan kualiti yg kureng and features yg tak best, personally i like the designs of our local car. Contohnya Satria neo, Myvi SE, Viva Elite and the latest one, Proton Emas. Memang cun melecun. Rasanya macam nak beli sebijik jugak Emas nih. Tapi baru concept car lah. Belum di pasarkan lagi. Jom tengok produk terbaru Proton: