Begini caranya melayan barisan pemimpin masa hadapan (U)

3:38 PM / Comments (3) / by Admin

_________________________________

[fru.jpg]
Bila mereka menyuarakan rasa tidak puas hati, panggil FRU


[fru3.jpg]
Kesian FRU. Tak bole sembahyang Jumaat sebab kena jaga "keamanan" UKM.


[DSC_1191.JPG]
Layan kasar-kasar sikit supaya kecut perut generasi pelapis ni


[DSC_1183.JPG]
Tangkap semuanya. Sumbat dalam black maria


[DSC00784.JPG]
Pintal elok-elok belantan supaya tak telepas time melibas para mahsiswa



P/s- Too much democracy would effect a country's economy - dr M


Aiyo.. ni demo dalam kampus saja. Kasi layan bagus-bagus la ini mahasiswa. Diorang ni orang berilmu. Tinggi darjat nya. Jangan la brainwash dengan sentimen-sentimen dayus macam ni.







Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

I want one! (U)

1:40 AM / Comments (2) / by Admin

_________________________________








Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Photoshop atau Real? (U)

1:38 AM / Comments (4) / by Admin

_________________________________






Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Bakar kucing dalam sangkar (21SG)

8:25 PM / Comments (12) / by Admin

_________________________________

Seriously tak paham manusia macam ni


Klik untuk besarkan

Thanks to chinasmack.com









Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Kill this maniac please! (21SG)

8:06 PM / Comments (9) / by Admin

_________________________________


Do still remember my entry about a girl who kills a kitten using herheels? klik
This time, im sure it is not the same girl. But i think she is the one who kills a duckling using her bare feet.
If u are a cat lover, kindly do not klik "baca lagi"


Butakah Cinta? (U)

7:53 AM / Comments (13) / by Admin

_________________________________

Gambar pengantin baru . Anda sangka kan ini kerja photoshop? Fikir semula.. hehe




Buat Duit: Public Mutual | Takaful Malaysia | Blog Part III

9:09 AM / Comments (4) / by Admin

_________________________________

Salam sejahtera buat semua pembaca blog IkanStim. Rasanya sebulan yg lepas ada penulis kongsikan sedikit tips menjana duit poket melalui Public Mutual, Takaful Malaysia (insuran) kan? kalau ada yg belum sempat membaca nya boleh la klik di sini dan di sini.

Ok, mari kita mulakan sharing session mengenai buat duit melalui blogging. Terlalu banyak kaedah untuk menjana duit melalui blogging antaranya ialah:

  1. Jadi penyedia tapak iklan
  2. Jual produk
  3. Affiliation

Kaedah 1 merupakan kaedah paling popular sehinggakan semua blogger yg profit oriented akan lakukan. Bagaimana?

Permohonan maaf dari penerbit AJL mengenai konsep Freemason (U)

10:28 PM / Comments (3) / by Admin

_________________________________

http://mstar.com.my/archives/2010/1/25/mstar_hiburan/014280435.jpg
Ahmad Shaifullizam Arshad atau Gbam


boleh baca di sini : klik

beliau mengatakan, kebetulan itu bukan salah beliau. Tapi, daripada pendapat peribadi penulis, dia memang tak salah .. sebab dia tak tau. Tapi dia salah sebab tak ambil tau!






Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Tak paham bahasa (U)

12:53 PM / Comments (9) / by Admin

_________________________________


Kejadian ini berlaku di sebuah universiti antarabangsa di utara tanah air...



deretan basikal



dan notis pemberitahuan




Dimana? Siapa? betul ka?
yang pasti, memang tidak faham bahasa
haha





Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Entri pendek: Live dari UTP: Edisi mesti baca! (U)

11:59 AM / Comments (3) / by Admin

_________________________________

Pertama-tamanya, abaikan ketidak update tan blog ini setelah sekian lama ditinggalkan. Tapi, penulis ingin menyusun sepuluh jari meminta maaf sekiranya ada yg singgah blog ni setiap hari tapi tidak ada apa-apa update pun. Minta maaf yaa

Disini penulis mengambil peluang merafak sekalung takziah kepada keluarga diraja Sultan Johor atas kemangkatan Sultan baru-baru ini. Semoga roh baginda bersama orang-orang yg beriman.

Kedua nya, disini sedikit info bagi sesiapa yg tidak membaca berita ni di akhbar. Ini mengenai isu Illuminati dalam AJL-24 baru-baru ini.


http://100musicalfootsteps.files.wordpress.com/2009/05/madonna-illuminati.jpg
Di hollywood, Madonna adalah antara artis yg menggerakkan fahaman illuminati

Di Malaysia?

Para pembaca boleh melawat blog ini untuk bacaan lanjut: klik

P/s- ini merupakan bacaan umum. bukan untuk muslim sahaja . sesuai dibaca oleh sesiapa shj







Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Malas (P)

6:29 AM / Comments (5) / by Admin

_________________________________

Hi semua. malas betul nak update blog. part ke iii pasal blog pun belum lagi di sambung. baca-baca lah dulu part i dan ii ok?

dan ini sedikit pengumuman, sesiapa yg berminat untuk jadi pengiklan, boleh contact aku melalui email, shout box, comment atau apa-apa cara lah. Bayaran di buat based on traffic. Male bloggers only. ASAP tau!

ni untuk para perokok:



apa barang kecik-kecik. memang dasar alladin la.


yeah! ni nama nya penunu bunsen. bukan lagi lighter. haha

-Courtesy of Kalip and asraph