Kepala kena cangkul (18SG) part i

7:11 PM / Comments (2) / by Admin

_________________________________




entah macamana cangkul tu boleh melekat kat kepala dia




















Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Ada apa dengan MALAYSIA? (U)

6:20 PM / Comments (4) / by Admin

_________________________________



SALAM

Malaysia adalah salah sebuah negara dalam OIC. so boleh di assume malaysia ni sebagai negara islam la kan? Negara yg agak islam actually. macam negara-negara OIC yg lain -lah. Islam sikit-sikit saja. bersederhana la katakan..

siapa suka minum calsberg? pengeluar arak terbesar malaysia. orang islam di malaysia ramai suka minum calrsberg. tak pun tiger .tak pun yg lagi hebat-hebat macam xo (atau ox?), jack danielle(jack hebat ka?), vodka, rum etc.

tapi jangan la risau. kalau dah terminum atau minum, masih boleh berhenti. saidina umar minum jugak dulu-dulu time  jahil.(he even buried his own daughter alive!)tapi bertaubat,terima islam sebagai agama dan end up tergolong dalam golongan yg dijamin masuk syurga.

ni artikel dari blog inijalanku:

"
Carlsberg menyiarkan nama-nama ahli Lembaga Pengarahnya dimana 3 dari mereka adalah dari kalangan umat Islam iaitu :
(1) Jen (B) Tan Sri Dato’ Mohd Ghazali bin Dato’ Mohd Seth
(2) Y.A.M. Tunku Naquiyuddin ibni Tuanku Ja’afar
(3) Tan Sri Datuk Asmat bin Kamaludin 

sumber: klik

"
hebatkan? malaysia yg penuh dengan kejutan.haha.sangat best! depa tak minum, ( aku tak kata depa minum kencing setan ok? sebab tak da bukti ), tapi dah jdi BOD ni apa cerita?kalau ada yg nak pertikai dari aspek syariah, pi berdebat dengan ustaz. ilmu aku tak cukup tinggi utk berdebat dengan org yg nak pertikai benda ni..( don't u realize im being sarcastic?? duh~)

ada satu lagi yg menarik tentang MALAYSIA ni.. 


medium kolonisma minda lokal: RTM

rupa-rupanya, RTM punya pembaca berita tak boleh pakai tudung ( baru tau ni!) 
apa punya negara islam daa.. memang sekular dan liberal ala ala turki. orang merata dunia berjuang nak tutup aurat elok-elok, kat malaysia (negara islam kononnya) tak bagi pakai. 

walau bagaimanapun, syabas dan terima kasih kepada kementerian penerangan atas kesedaran dan tindakan yg benar ni. sekarang dah boleh pakai tudung.kita patut ambil peluang untuk mengamalkan kebebasan beragama dalam keadaan aman yg ada kat malaysia ni. kalau kita muslim. kita ambil la peluang untuk tutup aurat, solat lima waktu dan lain-lain ibadah core dalam islam. 




klik to enlarge


wah..macam ustaz la pulak. saja nak kongsi info aku jumpa kat blog-blog malaysia











Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Bayi Unik (18PL)

8:23 AM / Comments (3) / by Admin

_________________________________


Cyclops?






Storm?




aduh..




ni kena autopsy ?





Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Fox News Board (U)

1:42 PM / Comments (2) / by Admin

_________________________________


Salam,minggu ni minggu untuk para mahasiswa UTP menyiapkan kerja-kerja yg nak di submit dan menyelesaikan test-test yg belum diambil. Kebanyakannya tidak ada masa nak buat benda-benda remeh ( misalnya update blog) . tapi kenapa aku ada masa untuk update??

erm..abaikan

pagi tadi aku bersama partner mem present program yg kami buat. program untuk inventory management system. (any retailers interested to know more about this software can kindly contact me at eighteen7artwork@gmail.com)
 
 


ni la yg kita gelar agenda media@ dajjal. fitnah disebar dari bumbung-bumbung rumah bak kata nabi 1400 tahun dahulu








Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Abortion (18SG)

6:45 PM / Comments (8) / by Admin

_________________________________




salam. macam dah lama tak update ikanstim. Internet Utp yg kononnya dah kembali pulih menjadi $#%&$ semula selepas beberapa hari.tula jadi malas nk update. lawak betul la UTP ni.

 Oya, aritu ada kes ditemui bayi yg digugurkan atau dah mati atau msh hidup (aku xpasti sgt, tapi benda ni berlaku sem lepas lah :2008) dekat asrama perempuan. kecoh satu utp dengan kehadiran kereta-kereta polis. dari desas desus mengatakan, budak yg buang bayi tu, baru msuk utp.means dia bukan bunting kat utp.masuk-masuk utp memang dah bunting (macamana agaknya dia boleh pass medical check up). 

pastu yg lawak nya kejadian ni, kat newspapar, dorang report sebuah universiti dekat tronoh ada kes buang bayi. tak mention pun nama utp. kat tronoh ni ada dua U saja. Utp atau Uitm seri iskandar?


gambar-gambar dibawah ni utk pedoman kita semua..bukan gambar bayi yg ditemui kat utp tu ye
















































"Gunalah kondom!" eh?






Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Cheeseburger (U)

11:47 AM / Comments (11) / by Admin

_________________________________


Pernah nampak cheeseburger dalam tin? mudah dah lazat!




ni tin cisburger tu





rendam dalam air panas selama beberapa minit



burger mula kembung macam burger mcd




tadaaaaa.siap!





ermmm lazatnyaaaaaa.kah3




Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Why Men Can't be Cars Models (U)

8:13 PM / Comments (6) / by Admin

_________________________________

Super Funny Pics























Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Mom killed her own son for meat (21SG)

9:42 AM / Comments (11) / by Admin

_________________________________


Super sick pictures

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


macam sembelih lembu pulak







poor kid.her mom must be reeeeeeeeeeeeally hungry




ergh













Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Immigrant (Seludup PATI the creative way!) (U)

9:36 AM / Comments (5) / by Admin

_________________________________


these pics might amaze u how creative human being can be


a car  dashboard






laaaaaaaa.ada orang rupanya.kesian dia.mesti desprate sangat nak keluar dari negara asal








Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Dangerous insects (U)

9:30 AM / Comments (5) / by Admin

_________________________________



These pics come with a short article(see below).i think this case happened in china.












Have you come across this insect ? 
Pls be very careful with this particular insect. It seems to be attacking quite a number of people these days. It is quite  poisonous 
too.  


- Consult a doctor immediately as if not the infection will spread  very 
fast. 
- If you touch the wound, you must quickly wash your hands or else  it 
will spread to the next place you touch. - This insect does not sting or bite. It is its urine that is extremely acidic which causes the infection. 

There is a big scar on his hand. When he went to see a doctor,  that articular doctor too had a scar and it was also caused by  this same 
insect. This also came out in the chinese newspaper. For those of you who have children please ask them to  be careful and 
tell them about this so that they are aware of  this insect. 






Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Even criminals hate rapist (21SG)

9:24 AM / Comments (3) / by Admin

_________________________________


its too scary.be ready ok

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.






















Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

I am not pregnant (18PL)

2:10 PM / Comments (9) / by Admin

_________________________________



it is either form a film or real life.but i think, these pics are from a film.wierd women yet physco (is my psiko spelling is right?haha)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


































Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

Princess of Malaysia , Exclusive! (U)

12:09 AM / Comments (8) / by Admin

_________________________________


Entah betul ka tidak dorang ni puteri-puteri malaysia. nama pun ntah betul ka tidak.



YM Tengku Alana


YM Tunku Nadia Sahiya Tunku Naqiuyudin



YM Nurlin salleh





Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

The power of make up ii (U)

8:17 PM / Comments (1) / by Admin

_________________________________


This one funny.haha








shes like a grandma







the dajjal icon

oh kristina



Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!