Baju renang koyak (U)

6:56 AM / Comments (5) / by Admin

_________________________________

haha. kesian beliau. aku ke kuching kejap untuk beberapa hari. nanti cerita pasal kuching pulak. (kalau aku rajin la) jgn malu-malu untuk view entries yg ada ok. bye2



Gara-gara baju renangnya koyak di bahagian punggung, perenang Olimpik Itali, Flavia Zoccari terkeluar dari kejohanan Sukan Mediterranean, lapor sebuah akhbar semalam.

Flavia, 22, memakai sut renang jenama Jaked 101 berharga £318 (RM1,833) dalam kejohanan di Itali pada Isnin lepas.

Perenang tinggi lampai itu tidak dapat menahan sebak dan menangis selepas dia terpaksa menarik diri daripada acara tersebut.

Sut renang Jaked menjanjikan prestasi aerodinamik tetapi diharamkan oleh Persekutuan Renang Antarabangsa (FINA) awal tahun ini kerana didakwa memberi kelebihan kepada pemakainya serta didakwa tidak adil kepada perenang lain.

Bagaimanapun, FINA menari balik larangan itu sebulan kemudian setelah beberapa rundingan diadakan mengenainya.

- AGENSI


Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

5 Comments:

e l d y @ July 4, 2009 at 5:15 PM

lawak betol !!! hahaha !!! tak perlu cover cover gik la ..kan dah kena rakam camera dah !! ai doh hai kesian nya .. XD

sha89 @ July 4, 2009 at 8:58 PM

isk2....pasal bju renang je bleh smpi kna reject penyertaan die?

ksian lorr kt die...

saya.suka.saiko.la @ July 5, 2009 at 12:59 AM

wakakaka!!
lawak giler,,
hoho~~
sian2,,
isk

NURUL HARUN @ July 6, 2009 at 2:00 PM

haha, itu pun bole jadi? pity her! :p

IkanStim @ July 7, 2009 at 8:51 PM

haha
lawak memang lawak, tapi kesian la kat dia..
malang tak berbau, baju koyak tak berbunyi