Bila gay melenting (18SX)

8:59 AM / Comments (16) / by Admin

_________________________________

Saja nak jadikan entri. nak dengar pendapat anda semua..
ni komen yg aku terima pasal entri ini

Pukimak!!suka hati org nak jadi gay.kau sebok ape!!! kalau kau brani kol aku dan kita lawan bodoh!!-0123098769- pantat semua!!pg mampos!









dari pembacaan aku terhadap komen ini, gayboy KL ini sangat marah kerana menggunakan kata-kata kesat seperti momvagina!

dan jugak beliau bagi num phone untuk dihubungi. dihubungi untuk apa? untuk lawan menurut beliau. lawan apa? itu kita tak tau. debat barangkali? untuk gay-gay yang ingin mencari pasangan, atau pun majalah picisan macam mastika yg nak interview kehiduan seorang gay, boleh la menghubungi number beliau. sebab saya tak berminat langsung nak bazirkan kredit untuk dengar hujah beliau yg hanya menegakkan benang yg basah

beliau jugak seorang yg berpendirian teguh kerana mencegah orang lain daripada mengganggu kehidupan seorang gay. bagusla tu. ada pendirian baru jantan!

di samping itu, melemparkan bodoh kepada para pengomen menunjukkan beliau seorang yg bijak sehingga boleh melabel orang lain bodoh. MUNGKIN beliau memang genius la kot. bagusla tu, aset negara. kan?

last but not least encik gayboy KL, boleh bagi sebab kenapa gay perlu diterima dalam masyarakat umum? kalau hujah anda relevan, insyaallah saya akan buat post yg baru untuk encik memuji sesiapa yg terlibat dalam hubungan sejenis ni. kalau boleh, catatkan sekali dalil-dalil dari quran, bible, kitab buddha, hindu atau mana-mana agama yg encik anuti yg menghalalkan hubungan sejenis.

kalau encik melenting menghina-hina pun takda guna. . makin orang benci adala. kami disini mendoakan encik agar tidak lagi terpikat dengan jantina yg sama. susah memang susah. tapi kalau ada usaha, mesti boleh punya!







Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

16 Comments:

Ridzuan Masri @ July 9, 2009 at 4:09 PM

Bro, akal seorang Gay adalah akal yang pendek... tak boleh nak fikir panjang.. itu sebab dia jadi Gay....

Gay dilaknat Allah... Diorang kata tak kisah... ini hal aku...

Gay dibenci manusia ... Diaorang kata, jangan masuk campur...

Gay dihina bumi... Diorang kata, kubur lain-lain...

Gay disukai sesama Gay... Diorang kata... AKU PUNYA PASAL..

Pendek akal sungguh...

shakinah @ July 9, 2009 at 5:17 PM

orang takde pelajaran.
dah gay tu gay laa.
hahaa.
trok betul.

IkanStim @ July 9, 2009 at 6:12 PM

haa..nk wat macamana. nafsu tuu

khairieah @ July 9, 2009 at 8:06 PM

haha. terang2 sudah ada bukti kemusnahan kaum2 yang mengamalkan budaya songsang ni dulu.
dia masih berani mau lawan??
bagi number fon dia sama JAKIM

Cicero88 @ July 9, 2009 at 10:33 PM

kesian drng ni....blum jumpa jln yg betul lagi...

IkanStim @ July 10, 2009 at 6:01 AM

harap2 dorang akan kembali ke jalan yg lurus

Nur Fadzila @ July 10, 2009 at 12:56 PM
This comment has been removed by the author.
sya @ July 10, 2009 at 11:55 PM

jalan lurus dh tbentang dpn mata. manusia mmg suka ikut "detour" kot :p

Liling @ July 16, 2009 at 6:03 PM

Erm.

Bagi aku.Masing2 punya hal.
Kalau sua di kasi nasihat tapi nda jua mau terima,biarkan.

Jan dilayan.parah karang.EKeke.

IkanStim @ July 17, 2009 at 12:14 PM

nafsu semua ni
bkn nya perlu di debatkan pun
macam kita nak kata mencuri tu salah.pastu ada org kata mencuri tu tak salah

jonathan @ July 29, 2009 at 5:09 PM

haha momvagina..
jangan kau pegi,nnt kena liwat karang.

IkanStim @ August 2, 2009 at 8:54 AM

haha
jonathan
lama ko nda singgah sini ah
ko pg la
aku antar wakil

Anonymous @ August 3, 2009 at 10:54 PM

Nasib baik bkn ke tmptku... Kalau x, siaplah dia diservis masuk liang lahad...

Izo Candy @ August 26, 2009 at 12:01 PM

susah kalau dah ade naluri suka sama jenis ni.


nk hujah pun, korg bukan paham.. asyik nk hentam je..

zero cool @ October 28, 2009 at 6:37 PM

CIS!! invalid number ni,ingt nak kol kutuk2,bodoh punya gay,mak bapak pun gay hahah

IkanStim @ October 28, 2009 at 6:58 PM

haha
gay laknatullah