Melayu dan tudung di YOUTUBE (U)

8:11 AM / Comments (4) / by Admin

_________________________________


aku tak perasan youtube pun ada search suggestion .. 


damn. tapi nasib baik "melayu" rank 1st. maknanya lagi ramai yg search melayu saja instead of melayu @$$^%& dsbgnya




tudung eking rank ke3 last tu!



apakah maksudnya semua ini? ini bermakna betapa ramai nya orang search guna keywords yg di suggest oleh utube tu. buruk nama islam, buruk nama bangsa melayu. rasanya memang tudung dan melayu ni di stereotype kan dengan benda-benda lucah sejak zaman it n handphone berkamera ni pesat membangun. 


p/s- aku memang dah tau keywords tu dah dikotori dengan element-element sexuality( thats y aku try type kat search utube tuu), saja nak tengok kefemesan keyword tu dlm kalangan malaysian. bkn nya nak menggatal ok












Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

4 Comments:

saya.suka.saiko.la @ July 1, 2009 at 6:54 PM

yeap2~~
surely,,
org pn trjmpe bnd2 cm2 gk,,
bt mostly dlm blog laen laa,,
pktaan stereotype 2 sgtlaa disokong,,
tp skrg nii,,
pkai ke xpkai da xjd isu sb baek buruk bkn trltak pd tudung,,
pkai tdung pn blm tntu baek,,
4 exmple,,
http://gadis-melayu-bertudung.blogspot.com/search/label/Skandal%20Melayu
nk kte ape kn,,
haishh

IkanStim @ July 1, 2009 at 9:37 PM

tak pyh panjangkan isu tudung2 ni..
yg pkai tdung pun bkn ttp btul2 pun

baik guna term "tutup aurat"

psl blog tu, tak tau nak kata apa
tepuk dada tanya orang sebelah

haha

Liling @ July 16, 2009 at 6:08 PM

Owh.Mcm toh mau search..hehehe.

Krg midnite aku try =p

IkanStim @ July 17, 2009 at 12:14 PM

asal midnight baru nak cek?haha