Tak paham bahasa (U)

12:53 PM / Comments (9) / by Admin

_________________________________


Kejadian ini berlaku di sebuah universiti antarabangsa di utara tanah air...



deretan basikal



dan notis pemberitahuan




Dimana? Siapa? betul ka?
yang pasti, memang tidak faham bahasa
haha





Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

9 Comments:

R.K @ January 25, 2010 at 8:34 PM

jentik sorang-sorang bro !! haha

Admin @ January 25, 2010 at 9:25 PM

haha

ko nak join jentik skali? haha

saya.suka.saiko.la @ January 27, 2010 at 7:22 PM

saya rindu tempat ni.
:D

Admin @ January 27, 2010 at 8:12 PM

hehe
ingat lg kt mna?

Artdeep @ January 28, 2010 at 10:52 PM

budak international kot..huhu

Admin @ January 28, 2010 at 11:07 PM

ske ati je fitnah dak international
haha

Ery @ January 30, 2010 at 9:57 AM

Sbnrnya bkn xpaham bhs... Dia lebih kepada dorongan pada larangan... Heheh... Contohnya macam kempen kerajaan pasal tak nak merokok.. Srmakin mrnjadi-jadi plak yer org yg merokok... Hehehe

frank @ February 28, 2010 at 1:52 PM

Sya letak macam ni

"Jangan Letak Basikal di Tempat Ini. Anda adalah orang yang bodoh dan buta huruf kalau letak jugak"

Admin @ February 28, 2010 at 2:57 PM

rasanya kalau kita letak "next final exam anda akan gagal kalau letak basikal di sini" baru dorang respon kot . haha