Begini caranya melayan barisan pemimpin masa hadapan (U)

3:38 PM / Comments (3) / by Admin

_________________________________

[fru.jpg]
Bila mereka menyuarakan rasa tidak puas hati, panggil FRU


[fru3.jpg]
Kesian FRU. Tak bole sembahyang Jumaat sebab kena jaga "keamanan" UKM.


[DSC_1191.JPG]
Layan kasar-kasar sikit supaya kecut perut generasi pelapis ni


[DSC_1183.JPG]
Tangkap semuanya. Sumbat dalam black maria


[DSC00784.JPG]
Pintal elok-elok belantan supaya tak telepas time melibas para mahsiswa



P/s- Too much democracy would effect a country's economy - dr M


Aiyo.. ni demo dalam kampus saja. Kasi layan bagus-bagus la ini mahasiswa. Diorang ni orang berilmu. Tinggi darjat nya. Jangan la brainwash dengan sentimen-sentimen dayus macam ni.







Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

3 Comments:

Anonymous @ January 30, 2010 at 7:27 PM

hmmm.. pe jd sbnrnye? cb explain pnjg lbr sket ikanstim...

Admin @ January 30, 2010 at 8:01 PM

oh.
bukan tak nak cerita
tapi,saja nak galakkan korang google sendiri

:D

Aida The Pink Goddess @ January 31, 2010 at 1:26 AM

amat mcm mana nk buat sticky post?