Entri pendek: Live dari UTP: Edisi mesti baca! (U)

11:59 AM / Comments (3) / by Admin

_________________________________

Pertama-tamanya, abaikan ketidak update tan blog ini setelah sekian lama ditinggalkan. Tapi, penulis ingin menyusun sepuluh jari meminta maaf sekiranya ada yg singgah blog ni setiap hari tapi tidak ada apa-apa update pun. Minta maaf yaa

Disini penulis mengambil peluang merafak sekalung takziah kepada keluarga diraja Sultan Johor atas kemangkatan Sultan baru-baru ini. Semoga roh baginda bersama orang-orang yg beriman.

Kedua nya, disini sedikit info bagi sesiapa yg tidak membaca berita ni di akhbar. Ini mengenai isu Illuminati dalam AJL-24 baru-baru ini.


http://100musicalfootsteps.files.wordpress.com/2009/05/madonna-illuminati.jpg
Di hollywood, Madonna adalah antara artis yg menggerakkan fahaman illuminati

Di Malaysia?

Para pembaca boleh melawat blog ini untuk bacaan lanjut: klik

P/s- ini merupakan bacaan umum. bukan untuk muslim sahaja . sesuai dibaca oleh sesiapa shj







Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

3 Comments:

Anonymous @ January 26, 2010 at 12:26 AM

standard la.. media tu semua di kuasai oleh yahudi laknat

Ery @ January 30, 2010 at 9:54 AM

Disbbkan ketidak updatetan blog ni aku dah lupa nak menyinggah.. Kini aku kembali menyinggah... Salam... Dari benangkasar.blogspot heheh

~ takziah gak kat kerabat johor..

Admin @ January 30, 2010 at 11:22 AM

cool ery :)