Malas (P)

6:29 AM / Comments (5) / by Admin

_________________________________

Hi semua. malas betul nak update blog. part ke iii pasal blog pun belum lagi di sambung. baca-baca lah dulu part i dan ii ok?

dan ini sedikit pengumuman, sesiapa yg berminat untuk jadi pengiklan, boleh contact aku melalui email, shout box, comment atau apa-apa cara lah. Bayaran di buat based on traffic. Male bloggers only. ASAP tau!

ni untuk para perokok:



apa barang kecik-kecik. memang dasar alladin la.


yeah! ni nama nya penunu bunsen. bukan lagi lighter. haha

-Courtesy of Kalip and asraph

5 Comments:

Khairieah @ January 3, 2010 at 1:47 AM

punya men besar..haha

happy new year! =)

Admin @ January 3, 2010 at 2:37 AM

happy new year jgk!
bandslam best.
n venessa agak comel dlm movie tu.
haha

Khairieah @ January 3, 2010 at 11:09 PM

hehe.. hujung minggu ni akan ku lihat kecomelan dia =)

bidadarihijau @ January 21, 2010 at 8:58 PM

hey...sy harap awk xkisah if i post some picture from ur site dekat my blog but i bg link kat ctu if nk bace more den they can view ur site..if xboleh den nvm..just mintak permission saje

http://bidadarihijau.blogspot.com

Admin @ January 22, 2010 at 7:29 AM

silakan bidadari hijau :)