Dengan rasminya, blog ni di tutup

7:28 AM / Comments (3) / by Admin

_________________________________

visitor aku dh mningkat! yeay~ thnx kwn2 yg komen kat chatbox.kalau boleh tuka2 link blog lg best! ;)
  • ahmadfaridsainuri i says...hey :`( heheheheheh ahmad farid sainuri nangis bace nisemua kakakakakakakakakaa
    Details
    2008-10-17 6:14 PM
    #
    xnangis pun,tkjut saja..i didn't know yg blog aku ni offensive!
  • farid ahmad ...KENAL LU...muke jambu, takde misai budak tak matang...masih TOY, work tak DOPE, tapi ayat nk straight edge...tutup blog tau bukan chater box..keke
    Details
    2008-10-17 6:11 PM
    #
    hehe,stuju!aku sndri stres tgk hasil "artwork"aku.xpndai nk terer2.artwork la sgt..btw misai xde sbb aku ckur .xska ada misai.keke
  • farid ahmad kah kah kah...tape ngan ini aku bg pihak ahmadfaridsainuri ingin merasmikan BLOG INI DITUTUP KERNA MULUT BADAN HAMPIR TAK JUMPE BINASA TUNGGU KAMI...
    Details
    2008-10-17 6:09 PM
    #
    xtutup lg laaa~xsmpai stahun pun aku wat blog niii..jgn halau aku wehhh
  • noh farid ko soh la abu bakar haila pkai bju ko babi,ni tk,ko nk mrh noh pkai bju owg asal,bior la,ko dh la mrantau tmpt owg,pastu nk bg busok nama sabah!!
    Details
    2008-10-17 6:08 PM
    #
    sapa abu bkar halia? aku xmrh la..bkn itu ke faktor certain clothing tu naik?klau x,kongsi la info .
  • noh farid akunye klothing xlaku,sbb tu yg aku dengki ngn owgnye plk,mslhnye aku mmg bangang,so tkyhla nk perli owg len,blajar r sendri,mle dr bwh..
    Details
    2008-10-17 6:06 PM
    #
    sapa noh farid?rasanya viewer ni perli aku ni..clothing aku agak laku jgk ekceli.huhu.walupun xslaku yg msuk chart nila..aku xperli la..bg aku,yg msuk chart ni adalah aku pnya benchmarking.tgh mule dri bwh la ni.yeah!
  • noh farid ouh yeke,aku pn dgr camtu gk,dia terer art yek,art pemende,artcore yekk,straight edge sesgt,knowledge aku dh power tu yg aku ske mngata owg lk,kn kn..
    Details
    2008-10-17 6:01 PM
    #
    err..aku bkn stret adge
  • farid ahmad loh...aku nk snap foto 187clothing then aku edit masuk kat badn beckham je lh..sbb ahmadfaridsainuri kan art n design...kekekekekeke...sialan
    Details
    2008-10-17 5:58 PM
    #
    haha.nila akibat nya klau mgaku diri seorang aktivis seni..kn dh kena hina.haha
  • noh farid tuh r sapal,kene tnye ahmadfaridsainuri r,sbb dia r aku rse cam bodo je,aku pn xtau aku ni emo hanjeng ke,hardcore babi ke,ikan ke,straight edge sgt..
    Details
    2008-10-17 5:55 PM
    #
    aku pun xtau aku emo ke,hardcore ke,stret edge ke..
  • farid ahmad yeke...mcm mn nk jd indie???indie tu lagu ke???bollywood???ke nk tanye ahmad farid yang otai bab2 lebel2 ni...apa pendapat kowang???
    Details
    2008-10-17 5:50 PM
    #
    err..aku slah define indie ke?tolong btulknnnnnn!

  • noh farid sabah ba,sama la ku,akunye limited gk,limited 127,br je start,mntak ajar sama ku ba,aku xske sme noh gk,tp aku ske sama kamo,aku ni indie,emo hanjeng,
    Details
    2008-10-17 5:48 PM
    #
    aku xbnci noh laaaaaaaaaaaaaa..aduhai..salah fhm niiii
  • farid ahmad aku budak sabah jugak jauh ngan kl ni...tah bile leh noh pakai baju aku mcm bdk2 ni....erm tahlah ....nk datang kl duit takde....ddk hulu katakan....
    Details
    2008-10-17 5:44 PM
    #
    ntah,aku yg dok area sini pun xdpt pluang mcm dorg..
  • noh farid samat raya gk.. hi wt seme,gua indie-yon.. hai seme..
    Details
    2008-10-17 5:43 PM
    #
    hi hi hi
  • farid ahmad selamat hari raya ....hheheheheheheh....hidup malaysia bersatu
  • slamat rayaa


aku xttup blog nila..aku xjangka pulak blog aku ni mnimbulkan kmrahan di kalangan org ramai.
soryyyy!!minta maaf kalau tersinggung. tp klau boleh,btulkn mana yg silap tu..jng hina saja.xde improvement la klau yg lbih tahu xmgajar yg kurag tau.

1st time kene attack dowh..rasa besalah plak wat depa marah.aiyooo
aku nk tekankn,aku xbnci noh~~~~~~~~ aku ske dgr lgu hujan. yg dia sbg pelaris tu,itu la marketing strategy clothing2 tuuuuuuuuu.aku saja nk bgtau.bknnyaa aku bnci nohhhhhhh

btw,aku sdiakn chat box utk org yg xde blog bg komens,so aku xttp chat box ok.nanti ada yg nk bg idea tp xleh nk tulis

apa2 pun,aku mnta maaf klau post2 aku salah,n myinggung prasaaan. yg slah tu,tlg btulkn yaa.i mean,tulis tajuk post n apa yg salah. nk bg idea pun xpa.tulis tajuk post,b bg idea..stiap org msti ada idea tersndiri kn

maaf kn aku dunia!



3 Comments:

jeff @ October 18, 2008 at 10:17 AM

satu je ak mintak dowww...
truskan menulis!!

IkanStim @ October 18, 2008 at 11:44 AM

yup2.aku akn trus mnulis! thnx jeff
tp,aku akan tapis sikit ayat2 aku. ada org xbley trima kalau direct sgt kot. sori ya rakan2~

Future CorpSe @ October 20, 2008 at 9:26 AM

ah!
perSetankan.
kaLau boLeh masuk surga takpa.

kutuk takda isi apa guna.

mat jambu?
mcm ALi. ahahaha
so what?
tumbuhLa buLu bawah idong ke, bawah dagu ke, bawah mana2 pun, ikut sukaLa.

ALLah judge org dari iman. bukan dari buLu. ahahaha