Project Petaling Street (U)

11:00 AM / Comments (0) / by Admin

_________________________________

salam,

lama dah tak meng update blog gara-gara internet UTP yg terlalu laju sampai google tak dapat di buka.memandangkan blogspot ni product google, blogger yg guna blogspot kat UTP ni menjadi tidak keruan.haha

so, hows life?

untuk entri kali ini, ingin aku kongsikan sebijik website ala-ala innit kat nuffnang atau pun lebih kurang macam twitter. tapi yg ni memang fokus on promoting links atau dalam kata yg lain, promote blog korang lah.

kenapa aku promote pps ( project petaling streeet )? sebab loading web tu agak laju. walaupun diriku berada dalam UTP. dan traffic yg korang leh gain dari situ pun agak menarik. lagipun nampak macam ada potensi pps ni. (tapi aku tetap prefer bulletin friendster sbgai medan untuk promo blog)

saja nak kongsi benda ni supaya anda semua tau kat mana nak promo blog. lebih-lebih lagi blogger yg baru nak berblog. korang kena cari audience. jgn syok sendiri.

sekian, kelik saya!



Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

0 Comments: