Abortion (18SG)

6:45 PM / Comments (8) / by Admin

_________________________________




salam. macam dah lama tak update ikanstim. Internet Utp yg kononnya dah kembali pulih menjadi $#%&$ semula selepas beberapa hari.tula jadi malas nk update. lawak betul la UTP ni.

 Oya, aritu ada kes ditemui bayi yg digugurkan atau dah mati atau msh hidup (aku xpasti sgt, tapi benda ni berlaku sem lepas lah :2008) dekat asrama perempuan. kecoh satu utp dengan kehadiran kereta-kereta polis. dari desas desus mengatakan, budak yg buang bayi tu, baru msuk utp.means dia bukan bunting kat utp.masuk-masuk utp memang dah bunting (macamana agaknya dia boleh pass medical check up). 

pastu yg lawak nya kejadian ni, kat newspapar, dorang report sebuah universiti dekat tronoh ada kes buang bayi. tak mention pun nama utp. kat tronoh ni ada dua U saja. Utp atau Uitm seri iskandar?


gambar-gambar dibawah ni utk pedoman kita semua..bukan gambar bayi yg ditemui kat utp tu ye
















































"Gunalah kondom!" eh?






Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!