chernobyl victims (18SG)

12:05 PM / Comments (4) / by Admin

_________________________________


helo everibodi. hows life?
njoying my entries ? lol
for my loyal readers, thanks for visiting my blog daily. for the new comers, u should be loyal too. hehe

here the next entry:

have u ever heard about chernobyl? here are the victims













Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

4 Comments:

benazirjb @ April 16, 2009 at 5:47 PM

i'm scared. and i am so against nuclear power plant.

IkanStim @ April 16, 2009 at 7:32 PM

yaaaaaa
ill pay u to go tu the un

da'Kongzter @ Ikmal @ April 25, 2009 at 10:20 PM

kalau lah korang nak tau, nuclear lah tenaga paling selamat ngn jimat sekali kat dunia.

benda yang berlaku kat chernobyl, ukraine tu sbb kesilapan manusia.

TNB kita tu pakai petrol ngn coal power station. mende tu bukan je makan resource bumi kita yg dah memang sikit belaka ni, tp buat pencemaran yg kita sendiri mungkin tak sedar.

So, in one way, nuclear energy is the way to go! Kita cuma perlu latih orang kita untuk handle mende ni.

IkanStim @ November 1, 2009 at 2:39 AM

setuju
tak lama msia pun nk guna nuclear kan?