Aksi ghairah di Sunburst KL 09' | Pharell and the chicks (18SX)

11:22 AM / Comments (3) / by Admin

_________________________________

salam

lawak betul la kosmo! ni . event macam ni, standard la ada aksi-aksi ghairah. benda dah jadi baru nak komen. macam la innocent sangat. serba tak tau. haha

petikan kosmo! :

"Dengan pakaian terdedah disulami tarian yang boleh diklasifikasikan sebagai 'ghairah' membuatkan pentas itu tidak ubah seperti 'disko mini'. Apalagi bila mereka berebut-rebut untuk mendapatkan Pharrell. Mereka menjerit, melompat dan mendekati pemuda itu supaya sudi dipeluk."



GEMPAR apabila Pharell Williams dikerumuni gadis-gadis tempatan yang kelihatan begitu ghairah dan teruja


Bagi penonton-penonton yang berada di bawah pula, mereka mendapat persembahan percuma daripada gadis-gadis 'pukauan' Pharrell itu.

haha.what do u expect?? (tula, bagi lagi permit kat event-event macam ni) party roxy n quicksilver pun boleh kumpul kan ratusan awek memakai bikini sambil mandi manda menari dengan hebat tanpa kira agama, apatah lagi sunburst? yg pakai tudung jadi tak pakai, siap pakai string-string lagi! syurga dunia..

i like that pharell guy. tokei bbc kot. billionaire boys club.


Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

3 Comments:

Anonymous @ April 6, 2009 at 6:54 PM

aku x heran kalau ramai pompuan jd wild time konsert ni..what r konsert made for? charity and fun!

standard laa kalau konsert mcm ni.. kita juz x tau yg those hot chicks tu islam or x..kalau islam, mayb bleh laa buat kecoh skit..aku bg pandangan sbgai seorang rakyat yang guna otak..

kosmo ni newspaper yg sudah xda idea..diorang mau kurangkan politic issue dlm news diorang, so diorang ambil bnda2 kecil utk djadikan news.. bnda yg x patut pun bleh ada dlm newspaper diorang like news org tergelincir masuk dlm longkang(aku juz bg example)... fikiran cetek suda ka?

to organizer sunburst, aku ni juz nk bg nasihat..aku tau laa korang bw international artist.. tp kebajikan band2 local korang letak mana?? aku dengar salah satu local band blum dpat bayaran.. tolong laa weyh, dah lame gile kot! agak2 laaa!!

KhairulAqmal @ April 6, 2009 at 7:53 PM

hahaha
itulah Kosmo.
salahkan orang yang keluar permit lah
apa pulak pihak penganjur
hahahah

IkanStim @ April 6, 2009 at 9:28 PM

haa?blum dpt payment?
yg kena kensel last minit pun ada.
aku tepaksa bca kosmo sebab kat internet utp ni, kosmo saja yg cepat load.at least tau jgk isu nasional n international

dah nama konsert. ini la jadinya.kalau konsert nasyid ka, ketuhanan ka, lain cerita