Anda tidak punya idea untuk baju pengantin? (18SX, U)

11:32 AM / Comments (11) / by Admin

_________________________________



Saja letak 18sx, padahal tak da papa pun yg sx nya. anda tandus idea? nah, ini boleh jadi inspirasi.






biseps terbaik



ohyeah!




lawak pun ada, stylo pun ada




hang tuah tegap macam ni kan time zaman dulu

ni lebih kurang body owner ikanstim








Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

11 Comments:

shakinah @ June 16, 2009 at 3:10 PM

perasan!
hahaa

IkanStim @ June 16, 2009 at 10:42 PM

Perasan apa nya..
mmg btul
haha

Nerwneelder @ June 17, 2009 at 7:27 AM

hahaha...stakat biseps tu jak,lum dapat lawan bisep aku.huhuhu

NURUL HARUN @ June 17, 2009 at 4:01 PM

mcm nk tergelak je.

IkanStim @ June 17, 2009 at 5:14 PM

keh3

Hafizah Suhaimi @ June 17, 2009 at 8:11 PM

sejak bila ko ada biseps neyh?
hahaha.

IkanStim @ June 17, 2009 at 8:39 PM

bulat2..
kta suda brapa juta tahun terpisah
mana ko tau body aku mcmna skg.
haha

Mr & Mrs Naza @ June 18, 2009 at 8:52 PM

ptui~

Hafizah Suhaimi @ June 19, 2009 at 6:42 PM

haha.
walaupun lama sudah xjumpa, ko masih juga pgl aku bulat.
haih.
melekat sudah nama tu sm aku.
kawan2 di uni pon ada yg tau sudah.
ko lah pny pasal neyh.
hahaha.

saya.suka.saiko.la @ July 1, 2009 at 12:08 AM

wakaka!!
cm siot jee,,
ahahaha

IkanStim @ July 1, 2009 at 9:35 PM

stylo apa
haha