SPM? (U)

2:56 PM / Comments (0) / by Admin

_________________________________

Mesti ramai yg tengah bergembira meraikan kejayaan SPM masing-masing. Tak kurang jugak yg tengah bersendu sedan sebab tak dapat score. Ada yg tidak punya perasaan langsung bila kluar result. Apa-apa pun, tahniah pada yg berjaya, cuba lagi untuk yg kureng berjaya. Bukan ambil balik SPM, tapi buat benda lain sampai nampak hasil. Kalau nak bagi alasan "ala.. Bill Gates bukan habis U pun. Boleh je jadi billionaire" . Memang la. Tapi dia rajin tahap gaban. Yang kau ni SPM pun tak mampu nak lepas nak cerita pasal jadi jutawan? ptuih.





Lain la kalau sikap tu diubah. Kan? At least strive in a certain filed lah lepas ni. Mungkin ada yg tak minat langsung bahasa, math, sains, tapi ada bakat seni. Jadi la artist atau apa-apa lah yg melibat kan seni.

Nah, sedikit perkongsian dari blog lama yg dikendali kan oleh orang yg sama mengendalikan IkanStim.com:

Scholarship?: Klik
Pocket Money: Klik



Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

0 Comments: