Tips memikat wanita? (U)

3:19 PM / Comments (6) / by Admin

_________________________________

Sedikit tips diekstrak dari laman web tuutttttt..




teruskan bacaan:
  • Puji penampilan nya. Puji lah apa-apa yg memang nampak cantik walaupun tak la cantik sangat. Tapi sedap la mata memandang. Just to create the atmosphere needed. Kalau rasa diri hipokrit, puji la yg memang betul-betul cantik. Senyuman ? Muka ? Pandai-pandai korang ler.

  • Minta pendapat si dia. Ini akan membangkitkan perasaan terharu sebab sang lelaki menghargai pendapat nya. Plus, menunjukkan sikap si teruna yg tidak mengenepikan orang lain. Tapi jangan pulak tanya soalan yg bodoh yg nampak sangat buat-buat tak tau. Lagi baik kalau soalan tu bukan end question. Soalan yg boleh dipanjangkan.

  • Puji sikap si dia yg positif. Bukan setakat puji muka, body atau apa-apa yg fizikal. Tapi puji jugak kelebihan yg positif si dia miliki. cewah. haha. Ini akan membuat kan si dia berasa selesa dan gumbira.

  • Buka kan pintu untuk si dia. Serious? yaaa. Serious. Inilah namanya gentleman. Haha

  • Tanyakan soalan. Ni macam nak bukak cerita laaa. Tapi tanya soalan yg dia selesa. (basic kot benda ni. Takkan tak tau?) Kalau dia seorang yg minat main DOTA, cerita pasal DOTA dengan dia.

  • Berkawan dengan kawan-kawan si dia. Walaupun baru dalam proses meng usha, kadang-kadang perempuan mengamati jugak potensi si teruna untuk jadi pasangan dia. So, mingle lah with her friends tapi jangan pulak p ngorat member-member dia. haha

  • Bersiap lah seadanya. Jangan pulak belebih sampai nampak macam gay. Kalau jenis berbulu, trim lah sekemas-kemasnya. Kalau tak berbulu lebat, pastikan bulu hidung tak terjuntai-juntai. Geli ok?
Selamat mencuba? haha



Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

6 Comments:

Azizul Luqman @ March 30, 2010 at 3:52 PM

info yg cambest ikanstim..,
tapi aku maseh takot nk follow tips ni...
hahaha... :))

Admin @ March 30, 2010 at 3:57 PM

xyah ikut
haha
baca je

royal joe budu @ March 30, 2010 at 4:09 PM

aku ase bole pkai ni.. XD

aku wanita @ March 30, 2010 at 7:29 PM

aku xberapa suka part jd gentleman ni.. sbb dulu ada mamat ni nk jd gentleman ngan aku, tp geli r~ rileks2 sudah r~

Admin @ March 31, 2010 at 10:11 AM

yeke
haha
ala..stakat tahan pintu gitu ke.
xyah la ketara sgt nk bukak kn

ザ-sylver-shooter @ April 3, 2010 at 9:52 PM

mane nk carik awek suke maen dota??..paling hmpir pon jumpe yg suke tgok balak die tgh maen..