Proton Emas (U)

6:05 PM / Comments (3) / by Admin

_________________________________

Walaupun kereta buatan Malaysia agak terkenal dengan kualiti yg kureng and features yg tak best, personally i like the designs of our local car. Contohnya Satria neo, Myvi SE, Viva Elite and the latest one, Proton Emas. Memang cun melecun. Rasanya macam nak beli sebijik jugak Emas nih. Tapi baru concept car lah. Belum di pasarkan lagi. Jom tengok produk terbaru Proton:






Interior yg futuristic


ni salah satu daripada 3 kereta konsep proton emas



lebih kurang viva?


Kalau interface lebih kurang Apple best nih


whoaa


no 1


no 2


no 3



gooood!


Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

3 Comments:

Nadhirah @ March 5, 2010 at 2:01 PM

wohoh! nak beli!

Admin @ March 5, 2010 at 2:27 PM

tapi pakai elektri
praktikal ke?

Anonymous @ March 7, 2010 at 10:42 AM

Syabas Proton! Tahniah. Ada usaha dalam R&D. Tak macam perodua. Penakut. Tiru model orang lain pastu jual. Tak berani nak design sendiri.