Budak lelaki 13 tahun melakukan seks dengan teman wanita 15 tahun

11:42 AM / Comments (14) / by Admin

_________________________________


BOY dad Alfie Patten yesterday admitted he does not know how much nappies cost — but said: “I think it’s a lot.”



Britain- Alfie Patten, 13 tahun dianugerahkan bayi perempuan,maisie Roxanne hasil melakukan hubungan seks bersama teman wanita beliau yang berumur 15 tahun, Chantelle Steadman.

bayangkan budak form 1, LELAKI, dah jadi ayah. mungkin kita akan respon, ala..orang putih,
umur 13 tahun dah besar dah. tapi masalahnya disini, korang tengok la muka budak 13 tahun ni!

difahamkan, dorang melakukan hubungan seks tanpa perlindungan ketika berumur 12 tahun. wah..budak darjah 6 tuuuuuuuuuu. yang budak perempuan 15 tahun tu nampak mcm 30 tahun kan?


Little family ... Alfie, Chantelle and baby Maisie
sumber: thesun.co.uk

kalau perempuan umur 15 tahun, kira normal la kan? tapi budak 13 tahun is abnormal.
kat britain dah berlaku. kat malaysia bila lagi? kah kah kah <-- gelak tukar tiub. ni berlaku kat britain nih. sex education punya budget saja dah berjuta pound.

so, kita perlu edar free kondom?

The baby father ... Alfie Patten with little Maisie
ayah bayi ni lagi kiut dari bayi tu kan?

cerita lebih lanjut di thestar.co.uk

14 Comments:

syieda ibrahim @ February 15, 2009 at 2:17 PM

oh.
hari tu ada keluar paper.
punya la hot bapak nya.
haha
mak dia cam dah tua jer.
bukan ke negara dieorang kalau
umur belasan ni dah cam orang tua dah.
pelik gak.
takkan umur 12 tahun dah baligh?
pelik....

IkanStim @ February 15, 2009 at 4:01 PM

mnurut doctor, umur 6 tahun ,budak lelaki dah mmpunyai sperma yg aktif

hebat kan?

umur 12 thun tu kira sperma dah matang

jizi @ February 16, 2009 at 1:33 AM

fariddd~
aku tau ko jangka aku akan ada.haha!

rupanya gmbar pmpuan tu dia pnya mom or aunt.
aku baca versi eng pnya bha.
xbrapa phm.
rupanya teman tapi sex dia pla.
hihi~

Anonymous @ February 16, 2009 at 5:03 AM

shit,all of it are nonsense,obviously the boy hvnt matured enuff to erect n ejculate spermm from his body,of course 6 years old male hv an active sperm,even a female baby aleady have an active ovum in their body!!!but not ready for fertilization...this is a scam!!!

IkanStim @ February 16, 2009 at 7:32 AM

the sun is spreading scam?
maybe

jes,lain btul susunan ayat ko ni
haha

benazirjb @ February 16, 2009 at 12:19 PM

bru faham.. haha
mcm budak tadika ja lelaki tu

Akak @ February 16, 2009 at 9:41 PM

giLa

IkanStim @ February 16, 2009 at 10:33 PM

gila gila

j_hafiz @ February 18, 2009 at 2:16 AM

isk3.. tkjut siot.. klo cara kawen sah xpe la.. tp sy pkir artikel ni xseswai utk bdk3..nnti derang akn rs nk mcuba.. nnt akn ckp kt makbapak derang."apesalah,nk cube mcm yg dlm paper tu" na'uzubillah

IkanStim @ February 18, 2009 at 7:25 AM

kalau tak dedah pun akan jadi masalah jgk
uhm..ada pro dan kontra di situ

khairumminAlfisyahr @ February 20, 2009 at 12:21 AM

ui,,xprasan samer cek ambe..sori sgt2,,muler2 tertgk vid diorang kat dlm utube,,then explore2 sket,,
g kat the sun,,byk tol citer psl bdk nie,maner satu bapak dyer ntah,,then terbace ur blog..cam mnarik lagi handwritng u,,simple but ckp pngisian,,sori eh,,jgn mare2,,juz samer kter amik pngajaran dr stori nie,salam ukhwah,
semoga ari ini lebih baik dari semalam,,

IkanStim @ February 20, 2009 at 8:18 AM

xmarah la..
ok sja
sja gtau yg entri kta sama
:)

nyzm @ February 21, 2009 at 8:18 PM

pergh dah mcm adik beradik aku tengok

ikan stim+cendol mmg stim klau dimakan hahah

intan @ March 11, 2009 at 9:25 AM

hahaha
sgt hebattttttt....=P