Drink and Drive (21SG)

8:07 PM / Comments (0) / by Admin

_________________________________


di copy paste dari OHTIDAK! ..ekceli aku tak suka promo ohtidak sebab dia dah femes. tapi kdg2 gambar kat OHTIDAK(selalunya lagi best dari ikanstim) lagi best dari ikanstim. layan~ info mengenai beliau di: klik





Wanita di bawah, kisahnya amat menyedihkan. Kereta yang dipandu teman’nya yang mabuk terlibat dalam satu kemalangan. Kereta terbakar dan mangsa melecur hampir 100% keseluruhan badan. Kesian dia. Itulah, kita yang melihat ni takkan dapat rasa apa yang wanita ini rasa. So kita bersyukurlah dengan apa yang kita ada sekarang. Sebab kalau Tuhan nak tarik, anytime je.

Ada lagi …. 










Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

0 Comments: