Hadiah dari IkanStim kepada semua! (18SG)

6:53 PM / Comments (3) / by Admin

_________________________________





Hello pembaca IkanStim yg kiut-kiut dan hensem-hensem!

apa kabar semua? it's been a while tak update due to my examination week. sekarang ni dah 2 paper di lalui. ada gab sikit, terasa pulak nak update blog ni. 

apa-apa pun, terima kasih daun keladi sebab memaintain kan jumlah pengunjung IkanStim kepada 1000*++ sehari. dulu nak sampai 1000* sehari memang terkial - kial promo blog supaya orang datang visit. sekarang tidak lagi. 

* bahagi nombor itu dengan 10. lol

ni hadiah ikhlas dari penulis untuk semua! 



Pembunuhan di penjara. sangat ganas. kalau tal berani tengok, baik usha gambar-gambar kategori U atau 18Sx  shj. 


ya, ini badan manusia.bukan daging korban ok





ni pula kepala orang. . bukan bola!




. . . . .




ni juga kepala. 


playground





 











Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

3 Comments:

khairummin alfisyahr @ May 15, 2009 at 9:24 PM

playground tuh,mcm spesis playground yg ader kat meysia jep..i guess..

IkanStim @ May 15, 2009 at 11:21 PM

ish
bkn di msia ni..

aReaL @ August 11, 2009 at 11:00 AM

UUiissshhh.... Hampir2 Nk Terkencing Dlm Suar Tgk Gmbr Ni... Hehehe...