Lawak (18SX, U, 18PL)

4:49 PM / Comments (5) / by Admin

_________________________________


























Ekceli aku tak berapa paham ayat terakhir orang asli tu. either dia samakan father joseph tu sbg kambing atau dia betul-betul belasah kambing. uhm...





Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

5 Comments:

H a n e y @ May 5, 2009 at 6:37 PM

dia blasah kambeng la jawabnya.
adehhhh.

IkanStim @ May 5, 2009 at 7:17 PM

yaka?
macam orang asli tu sarcastic ni
saja maw perli itu org puteh

Anonymous @ May 8, 2009 at 12:45 PM

aku rasakan yg 'black goat' tu maksudnya kemaluan org putih tu itam kot dan berbulu lebat . org asli lelaki tu thu sbb mungkin dia yg buat sex ngn org asli lelaki ..
aku rasa la

Anonymous @ June 29, 2009 at 9:22 AM

ini maksudnye :

gambar 6
"ok, aku akan rahsiakan pasal kau 'maen' dengan bini aku [sampai lahirkan anak kulit putih]...."

gambar 7
"asalkan kau rahsiakan yang aku 'maen' dgn kambing [sampai lahirkan kambing hitam]"

get it??

IkanStim @ June 29, 2009 at 11:44 AM

wahh
smgtnya explain
hehe