Telur lipas dalam IkanStim (U)

8:01 PM / Comments (5) / by Admin

_________________________________


Salam

Akhirnya IkanStim akan kembali di update seperti biasa. (exam dah habis) yay!

ooo ya. untuk semua yg mengikuti blog ni, sila klik iklan yg tertera kat IkanStim sebab nak beli domain name (IkanStim.com , IkanStim.net barangkali?) lagi byk klik, ada la duit masuk. boleh la beli domain name nanti. 

Oooooooya. siapa nak ebook ? tak ramai yg minat baca ebook sebab sakit mata time baca. kan? kan? aku ada baaaaanyak ebook. tapi tak sebanyak gambar-gambar pelik la. nanti aku offer la ebook percuma untuk semua.



aku baru tau yg telur lipas yg kaler itam tu ada byk anak-anak lipas dalam tu. ingatkan seekor ja






Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

5 Comments:

ini.la.si.saiko @ May 26, 2009 at 9:19 PM

taniah!!
sb org ponn igtkn sekor je,,,
hahaha

IkanStim @ May 26, 2009 at 9:29 PM

haha
im not alone
yeah!

khairieah @ May 26, 2009 at 9:41 PM

haha sama la juga, ingatkan satu ja

shakinah @ May 26, 2009 at 9:41 PM

aku pun igt sekor je.
HAHAH.
jijik.jijik

Syazwan Nizam @ May 26, 2009 at 10:20 PM

patutla lipas byk kat donia ni... slama ni ak ingt sekor gak hehe... thanks2 for the info, pasni nmpak je telur lips kte pecahkan k...