Anas Tahir VS Faizal Tahir (U)

12:31 AM / Comments (9) / by Admin

_________________________________

Ah.. finally. Ada jugak benda yg boleh di blog kan. Selama ni ketandusan idea ja. Haha. Ok2, mari kita teruskan ..

Siapa kenal Faizal Tahir? Superman Malaysia. Bekas solo kumpulan nasyid Mirwana. Suara sedap, lagu-lagu nya kreatif, personaliti pun memang tersendiri. Mesti kenal kan? nah, aku bagi gambar sikit..




[faizal.jpg]
yeah yeah


Sekarang, siapa kenal Anas Tahir? angkat tangan! jeng3.. mesti korang dah dapat agak bila tengok nama diorang ni, mesti la adik beradik kan? memang pun. Anas Tahir ni ialah adik kepada Faizal. Adakah Anas ni sefemes Faizal? atau sefemes Saerah adik Datuk Siti? oh tidak.. Beliau biasa-biasa saja di alam nyata, tapi terkenal dalam dunia TiubKamu (dengan view setiap video lebih 1k). Anas ni juga merupakan bekas ahli kumpulan nasyid Far East.


http://img.photobucket.com/albums/v223/farihah/fareast3.jpg
Anas paling kiri anda (muka masam tu) Fyi, FMC ni record New Boyz jugak


Ni video terbaru beliau



Aku bukan nya kenal sangat Anas dan Faizal ni.. so nk buat comparison tu memang tak patut la .. Kalau aku pernah berkawan rapat dengan dorang mungkin boleh la. Cuma disini aku nak compare populariti nama abang dan adik ni dalam Google.



2757469880_2a4ea390d2.jpg image by lyana687
Koq~

vs

http://img42.imageshack.us/img42/6011/kentangd.jpg
gemuruh jiwa~


Dan pemenangnya ialahhhhhhhhhhhh!! Korang rasa siapa? Boleh SMS ATAHIR ke 33299 utk Anas Tahir dan FTAHIR untuk Faizal Tahir. Hehe. Ekceli, kalau ikut logik, yg patut lagi femes kat Google mestila Faizal kan? sebab dia dah prominent. Namun..






Klik untuk besar kan. Anas Tahir 929,000 carian




Klik untuk besarkan. Faizal tahir 546,000 carian


Tahniah buat Anas. ni aku perasan time nak cekedout video terbaru beliau. Tiba-tiba datang idea utk compare . haha. Agak hebat lah orang menggoogle nama anas tahir nih. Nak dekat sejuta dah tu. Semua nak tengok lawak dia sambil dengar cover-cover song beliau.

p/s- Bukan nak melaga-laga kan diorang adik beradik. saja nak kongsi benda pelik kat internet. yeah







Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

9 Comments:

e-liex @ December 10, 2009 at 3:52 AM

suke 2 2! hehe

Admin @ December 10, 2009 at 11:30 AM

haha
best2

hadio @ December 10, 2009 at 11:33 AM

npe die nynyi lgu faveret ko ni farid?
ko request ke? da tu pomot die lak hahaha

Pojan @ December 10, 2009 at 11:37 AM

sempoi! sila buat perbandingan yang lebih sempoi lepas ni, supaya mata orang laen dapat dibuka :D BTW, sila buang CAPTCHA yang menyusahkan ini please~~

Admin @ December 10, 2009 at 1:42 PM

will do pojan
hadi, dia byr aku. campaign utk 3minggu. haha

nurain @ December 10, 2009 at 9:59 PM

tak kenal anas tahir, tapi hebat la kalah abangnye..

kagum kagum~

Admin @ December 10, 2009 at 10:20 PM

Uih
anas tu femes tu ain~

dausz @ March 21, 2010 at 10:46 PM

anas tahir bekas student utmkl... member sekolej teman. selalu aku & anas dok lepak bilik fuad kat Kolej Pertama UTM dulu.

hahah.. tapi dier memang lawak lah.. bestlah kawan ngan dier...

sekarang dah lost kontek, xsangka plak anas & faizal dah famous..

Admin @ March 21, 2010 at 10:55 PM

faizal sah2 la femes
anas ni yg femes kat utube. haha