Air Asia terhempas? (U)

10:09 PM / Comments (25) / by Admin

_________________________________


Ni boleh consider gambar lama la. ni pun terjumpa kat blog orang lain. Ada siapa-siapa tau pasal kemalangan ni?



Everyone can fly



Bukan lukisan Lat ka kat badan kapal terbang tu?



Mungkin training?



Ntahla







Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

25 Comments:

Anonymous @ December 1, 2009 at 10:34 PM

whoa! biar betul??

nangka @ December 1, 2009 at 10:34 PM

cara dia parking tak berapa nampak cam terhempas jerk... mungkin sesi latihan kot..

IkanStim @ December 1, 2009 at 10:35 PM

aku rasa mcm training gak nangka. sebab mcm terkawal je keadaan scene ni

R.K @ December 1, 2009 at 10:57 PM

siap ade conteng2 lagi.. training kot~

IkanStim @ December 1, 2009 at 11:56 PM

ish. conteng celah mana rk?

R.K @ December 2, 2009 at 12:29 AM

tu.. kat ekor tu~ bukan eh?

IkanStim @ December 2, 2009 at 5:34 AM

xde ah
lukisan kartun Lat tu

Jantan Terhangat @ December 2, 2009 at 10:39 AM

ni kat sabah kejadian kat KK. nasib baik tengah baru jalan2 je. xslh time ni mmg dah kuar berita.

~{[-Da Lovers-]}~ @ December 2, 2009 at 10:48 AM

oi.
ni masa air asia skidded la..
bukan terhempas tapi tergelincir.
lama dah ni. masa akak masih study kat UMS.

IkanStim @ December 2, 2009 at 11:22 AM

aha.. betul jgk. mcm prnh dgr psl skidded air asia plane.kalau terhempas msti dh berkecai kn? haha

R.K @ December 2, 2009 at 1:14 PM

ooo

nurain @ December 2, 2009 at 2:31 PM

huishh..pape pon, mitak jauh la mende2 gni~

nangka @ December 2, 2009 at 2:51 PM

setelah aku wat research rupa2nya bukan sesi latihan... kejadian tu mmg berlaku pun... baca kat sini . Hencek ikansting, share link xpe kan... :)

IkanStim @ December 2, 2009 at 4:08 PM

wah. rajin nya nangka.
tq!

btul tu ain
amin

nangka @ December 2, 2009 at 5:01 PM

bro.. jam aku salah atau jam ko yang salah nih? ko pakai jam mana ni?? apsal komen aku kuar pkl 10:51pm.. 10:51pm smlm aku dah tido dah.. hehehe

IkanStim @ December 2, 2009 at 7:56 PM

haha
setting jam kat blog ni aku xpnh ubah pun
hihi

nangka @ December 2, 2009 at 8:41 PM

aku rasa time zone ko ade masalah ni.. cube ko usha time zone ko kat setting... ko pakai GMT+8. tu time malaysia

KawanMU @ December 2, 2009 at 9:14 PM

dulu ada sekali emergency landing kat kkia..flite selepas aunt aku naek dari kl..klu x caye cube cek kat archive berita

kenwooi @ December 2, 2009 at 9:14 PM

hmm.. real or not..?
or training only..
but the plane looks so real?

kenwooi.com

IkanStim @ December 2, 2009 at 10:21 PM

thanks nangka. baru tukar td. aku guna -8 kot sblm ni. haha

kawanMU. yups2. en nangka dah repost entri ni. memang air asia skidded kat kkia

Kenwooi- its real. air asia skidded at kkia . its been a while . how are u? started working already?

dianna @ December 3, 2009 at 1:09 AM

gila lah. tak tahu pun, tp dah lame kan hee takut je kan.

gayboy kl @ December 3, 2009 at 2:23 AM

apa punya ikan stim,ni pun tak tau,baik tutup blog la,ni crita lama...lebih teruk dari mastika ni,aku panggil gay KL hentam ko br ko tau...hahah

IkanStim @ December 3, 2009 at 6:04 AM

oi gayboy. cari gaduh nampak. haha

tula pasal diana. tp ini skidded ja. no biggie

Nazra~ @ December 3, 2009 at 2:45 PM

eh betoi ka tak ni O_o

IkanStim @ December 4, 2009 at 9:13 AM

betoi la nazra. ekceli prnh msuk news. terlupa daa.. myb sbb news x tnjuk gambar in detail