What will you do? (U)

7:12 AM / Comments (9) / by Admin

_________________________________

Q:kalau ada seorang tua umur 63 tahun mahu meliwat anda yg berumur 20-an, what will u do?

A: ikut ckp dia. Kalau dia suruh bukak baju, bukak, kalau dia suruh tonggek, tonggek jela. Dia suruh pakai tuala, pakai jela. Dah siap liwat baru pegi hospital buat pemeriksaan samada betul-betul kena liwat atau tidak.


http://pinkturtle2.files.wordpress.com/2008/07/pul-liwat.jpg
Sekadar gambar hiasan


Haha. susah sgt ka nak lari? tendang atau bagi penumbuk sikit. 63 tahun kot. Haha. Kalau kena ugut akan di apa-apakan, apa susah? jadi pembantu peribadi pihak yg satu lagi. Confirm selamat punya. I don't think polices, special branch s will go after you bila dah side dengan yg satu lg.



AMARAN: Aktiviti homoseksual akan menyebabkan penyakit ketuat sundal di bahagian dubur dan jugak membekalkan kita tiket ke neraka.




Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

9 Comments:

nuruddin | Ray @ February 5, 2010 at 8:38 AM

ahaha...
aku suke entry neh...
ibarat killing two birds with one stone bak kate omputih...
ahax... :D

nuruddin | Ray @ February 5, 2010 at 8:42 AM

oh...aku lupe nak tambah jawapan aku kat soalan di atas...
aku pun akan ikut arahan org tua 63 tahun tu sbb aku takut kene marah...lgpn dia lbh tua dr kita, so xbaek melawan...ye tak???
ahax... :P

Admin @ February 5, 2010 at 9:31 AM

haha
jgn biarkan hidup anda diselubungi misteri~

Aida The Pink Goddess @ February 5, 2010 at 12:29 PM

knapalah si saiful mau musnahkan hidupnya begini, padahal hensem.. sayang2....

Admin @ February 5, 2010 at 5:04 PM

ntah la.. saiful2..

~{[-Da Lovers-]}~ @ February 5, 2010 at 8:24 PM

macam sial je kes ni.

Budak prempuan 7 tahun yg kena culik dalam kreta oleh 3 org lelaki dewasa pun boleh ada keberanian untuk lari menyelamatkan maruahnya. inikan pula....

Admin @ February 5, 2010 at 8:31 PM

sedih bila rakyat diperlaku sebegini rupa

Anonymous @ February 7, 2010 at 3:48 AM

betul. aku lagi setuju dengan Nurudin Ray kat atas. sebab dia lagi tua, kena respek.
nak tendang? gua x berani broo..

Admin @ February 7, 2010 at 9:37 AM

anonymous, dont u think nurudin is being sarcastic? lol