Ralph Lauren, G2000, Levi's dan .... (U)

11:19 PM / Comments (6) / by Admin

_________________________________

Selain seluar panjang itu, mahkamah turut dikemukakan 11 bahan bukti mengandungi calitan putik kapas, dua kemeja lengan panjang jenama Ralph Lauren berwarna biru muda dan G2000 warna hijau, dua seluar dalam kelabu dan hitam jenama Levi's serta krim pelincir jenama KY, yang dimeterai dengan cap Jabatan Kimia dan ditandatangani Mohd Saiful.

http://www.ripnroll.com/images/KY_liquid.jpg
pelincir KY


IkanStim
:
Jualan Ralph Laurem, G2000, Levi's meningkat sebanyak 40% selepas jenama-jenama ini seringkali menjadi bualan orang awam. Publisiti yg dibuat oleh media tempatan mengenai penggunaan jenama-jenama ini didalam kes liwat Saiful, menjadi punca utama jualan pakaian berjenama ini meningkat mendadak. Pengarah urusan Levi's (M) En Borhanudin Tarmantum mengatakan "Kami tidak berpihak kepada Saiful atau Datuk Anwar. Tetapi apa yang saya boleh katakan ialah terima kasih kerana menggunakan jenama kami!" secara berseloroh.

Kelab Gay Malaysia pula telah melancarkan kempen membeli barangan-barangan keluaran jenama-jenama tersebut kerana melabelnya sebagai pakaian rasmi para pengamal seks songsang. Walau bagaimana pun, Pegawai pemasaran Adidas (M) Catherine Voilein telah memberi kenyataan media semalam mengenai rancangan Adidas (M) untuk menaja pakaian Saiful sepanjang perbicaraan dibuat. Donald Trump yang sedang bercuti di pulau redang mengulas mengenai isu ini dengan mengatakan dalam bahasa Inggeris "Terima kasih kepada sistem kapitalis!".


-Buztamamacafe


P/s- it's getting nonsense eh?






Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

6 Comments:

nuruddin | Ray @ February 7, 2010 at 11:51 PM

Biar betik???
Mcm gini pon bole jd promosi jenama ker???
ahax...

Khairieah @ February 8, 2010 at 12:17 AM

ya! semakin merepek!

Admin @ February 8, 2010 at 12:39 AM

haha
usah percaya dusta ini ray

Sophon Charoenpura @ February 8, 2010 at 3:34 AM

Pedas oh.. haha..

Cuba kau baca blog ni pulak.
Jenis sinis jugak.
http://the-antics-of-husin-lempoyang.blogspot.com/

qishie @ February 8, 2010 at 2:04 PM

free2 je dapat promosi tak berbayar neh..kah3..

Admin @ February 8, 2010 at 5:23 PM

sophon, kena tapis2 sikit. nanti kena tangkap . haha

qishie. tula psl. satu malaysia cari brand2 tuh. haha