Kenapa perlu sejenis? (18SX)

8:20 AM / Comments (7) / by Admin

_________________________________

By: IkanStim

Pondan berasal dari perkataan pontianak dan ... [dot dot dot] apa pun yg dimaksudkan dengan "tianak" itu ialah ketiadaan anak ketika anak menyambung pelajaran ke pusat pengajian tinggi. Maka tinggal lah PON DAN. noktah.

percaya?

Itulah internet. Tempat manusia menabur penipuan dan fitnah. IkanStim.com bukan tempat menuai benih kebencian atau apa-apa unsur yg melibatkan fitnah. Tapi IkanStim.com merupakan web kepada seorang homophobic. Ya. Tepat sekali. Saya benci hubungan homoseksual dan apa-apa yg bersangkut paut dengan nya.

http://www.foxnews.com/images/238741/0_61_111106_elton_john.jpg
FAG

No offense lah para homos dan ponds yg baca. Tapi, kamu semua ni tak ubah macam kaum Lut. Macamana boleh rasa ghairah dengan benda yang kamu sendiri ada? Do u get what i mean? Kamu semua dah sah-sah melanggar hukum alam. Ni contohnya;

magnet, ada dua kutub. Utara dan selatan. Katakanlah anda kutub utara. Bila kutub utara dan kutub utara di dekatkan, adakah magnet itu akan bersatu? im writing in terms of homo relationship lah. Kamu pun tau apa akan terjadi bila hukum alam di abaikan. Ibarat lapisan ozon yg sepatutnya tidak dibekalkan dengan CFC dan CO2 berlebihan, tapi tetap jugak manusia bebaskan. Akhirnya? Kiamat.

Tidakkah kamu sedar betapa cantik nya wanita. Betapa nikmatnya bersama wanita? haiyaa. Maaanyak rugi ma.. waduh. Kenapa perlu mencari yg sama jenis? God creates Hawa for a reason! Kenapa tidak tuhan jadikan satu lagi Adam ketika Adam berseorangan?

Penulis tidaklah begitu membenci para homos dan ponds hinggakan kalau terjumpa pun tak nak bersalaman, berkawan. Tapi agak janggal lah. It's weird la wei. Men should be with women. Memang lah dalam W O M E N ada M E N. Perasan tak? WO-MEN. Tapi itu bukan sebab untuk menyukai sesama jantina!

For sure akan ada pembaca komen "whats wrong with gays? they dont even harm u nor disturb ur life. Perhaps, they are better than so called REAL MEN". Boleh jamin punya. Mesti ada komen yg akan support hubungan sejenis. Tak pecaya? klik dan klik sini

Tapi para homos dan ponds dan penyokong nyah sekalian, percayalah. Apa yg kamu perjuangkan ni, adalah agenda unsur jahat yg dipelopori oleh syaitan bertopengkan manusia : media. Bila media dah terlalu biasa menayangkan dalam layar perak atau drama-drama mengenai watak gay yg bahagia dan berjaya, para penonton pun ikut sama mengatakan "tiada masalah dengan hubungan sejenis". Tidak ada baiknya dalam hubungan sejenis ni. Memang tidak salah menyayangi sesama manusia, tapi biarla berpada beb. Tak kan la sampai nak jolok belakang.

Entri ini bukan untuk mengondem tapi sebagai luahan pendapat peribadi dan mungkin jugak teguran untuk kita semua berfikir. Sebelum itu, nikmatilah gambar-gambar geli seorang lelaki ingin dress up macam wanita:


http://www.chinasmack.com/wp-content/uploads/2010/02/crossdresser-leopard-print-man-shanghai-metro-05.jpeg http://www.chinasmack.com/wp-content/uploads/2010/02/cosplay-comparison-05.jpeg
tak sesuaiiiiiiiii



http://www.chinasmack.com/wp-content/uploads/2010/02/crossdresser-leopard-print-man-shanghai-metro-04.jpeg http://www.chinasmack.com/wp-content/uploads/2010/02/cosplay-comparison-04.jpeg
T.T

dah-dah. Cukup. such an eyesore.

renung-renungkanlah.


p.s- Penulis tidak begitu kisah dengan lesbian kerana naluri keibuan akan menyedarkan seorang wanita daripada hubungan yg tidak sihat tersebut

p.s.s- pics courtesy of chinasmack.com dan google image






Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

7 Comments:

nini @ February 4, 2010 at 1:18 PM

saya pun nda suka gay oo.sudah lah number of men in this world makin kurang dari women,mau jugak jadi gay.kesian bha perempuan...:(

Admin @ February 4, 2010 at 1:41 PM

setuju 1juta % !

Khairieah @ February 4, 2010 at 6:15 PM

gays are pathetic. very disturbing images lah tu dua lelaki tu.. haha

Admin @ February 4, 2010 at 9:51 PM

haha
dats y i said "eye sore" haha

Ery @ February 5, 2010 at 1:58 AM

Eyark.. Geli aku.. Huhu

Muhammad Fairul Idzwan B. Ramli @ February 6, 2010 at 12:48 PM

gay sangat menggelikan... haha
klu gay(happy) nda apa la...
nie gay(homo)
euww....

Admin @ February 7, 2010 at 9:55 AM

tau tak pa
hehe