Manusia Menggila (18SG)

3:16 PM / Comments (7) / by Admin

_________________________________

Haish. Tak paham betul la dengan perangai manusia akhir zaman ni. Tau la kiamat nak dekat tapi tak payah la nak gelabah bunuh-bunuh orang. Dah la yg dibunuh tu kanak-kanak yg tidak berdosa. Siriusli tak berdosa sebab belum baligh. Cara bunuh pulak mesti nak kejam kaw-kaw. IkanStim mencadangkan pembunuh-pembunuh ni kita rejam ramai-ramai. Bunuh budak dan wanita memang tidak boleh diterima akal manusia la. Fragile kot.Lepas rogol bunuh, lepas liwat bunuh. Bodoh. Kalau aku liwat bontot ko pakai penyapu nak ?




Ni kes 1: Bayi 5 bulan mati diliwat . Bangang ka apa? Orang sabah kata palui . Tak silap penulis, ni kes teman lelaki warganegara asing ni. Gilaaaa . Macamana boleh tegak alat kelamin lelaki tu tengok bayi berumur 5 bulan? Wth la . Kau tu anjing. Bukan manusia. Seburuk-buruk manusia . Lebih hina dari syaitan. Saya cadangkan kita ramai-ramai cincang @#$&^ sang pembunuh, lepas tu kita toreh badan dia dalam 3-10 inci , perah limau atau air bateri. Lepas tu kita cungkil mata dia guna sudu, gergaji kepala dia, belah dua. Time dia nyawa-nyawa ikan tu kita sodok bontot dia dengan lembing.

argh!

Ni kes 2: Kanak-kanak mati didera . Sekali lagi kes teman lelaki ibu kepada sang anak. Didera sampai mati? Kau mental kan pembunuh? bodoh. Ko nak ke kalau aku belasah kau sampai mati. Anjing pun lagi ok dari kau. bodoohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Sepatutnya diperangi manusia macam kau ni.

Seriously , aku nak sembelih kau pelan-pelan..

Ohya, kalau nak menderma kepada anak-anak yatim dan kanak-kanak dari keluarga berpendapatan rendah di Sabah, boleh lawat website ni: Rumah Putera Harapan Ranau

selamat beramal!


Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

7 Comments:

Khairieah @ February 28, 2010 at 5:46 PM

Sedihnya pasal budak tu... (T_T) ntah apa la kepuasan yg dorng dpt dari mendera.makan nasi ayam lg puas!!

Zephyr @ February 28, 2010 at 8:43 PM

itula masalahnya bila ramai ikut nafsu dari akal

uNIqIKA @ March 1, 2010 at 12:41 AM

ksian kt bdak2..takde akal ke??

Admin @ March 1, 2010 at 5:20 PM

stress

G66 @ March 2, 2010 at 12:19 AM

Hmm...diorg nih gian n mental terlampau....Akal ader tp letak kat punggung.....

Nurizaihan(◕‿◕.) @ March 3, 2010 at 12:49 AM

ishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...dorang ni manusie ape............eeeeeeeeee geram....mcm nak temubual jer terus kene sepak..huhuhhuh ^.^

joegrimjow @ March 3, 2010 at 12:51 AM

confirm dapat balasan setimpal kat akhirat!