McD dan Rusia zaman dulu (U)

1:40 AM / Comments (3) / by Admin

_________________________________

Ketika Rusia baru diperkenalkan dengan McDonald's:

McDonalds in Russia 1
McD

McDonalds in Russia 4
mcValue lunch?

semua orang berpusu-pusu nak merasa sebab tak pernah algi ada fast food kat negara dorang time tu. Kerajaan pulak baru luluskan McD bukak cawangan kat Rusia. Negara komunis kan.. Mana nak bagi McD masuk.

Ni pulak time kedatangan Pepsi:

McDonalds in Russia 5
time ni belum ada pesaing lagi

Coca cola ka, F&N ka, semua belum ada lagi. memang untung besar la Pepsi. fuh. Ada tak gambar time first McD kena bukak kat Malaysia?




Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

3 Comments:

md nasir @ April 6, 2010 at 11:58 AM

teringin gak nak tgk keadaan kat Malaysia plak..
haha

fara @ April 11, 2010 at 5:00 PM

aku pernah baca paper time mcD baru buka di KK sabah. time tu raaaaamai sangat orang berbaris.siap bermalam kat luar mcD tu tunggu bukak esok pagi(pagi baru launching)...masa tu free gift yg mcD bagi teddy bear,kalau kita siram ngan air, teddy tu jadi somting2 la..x ingat jd apa,teddy tu jd panjang kot..

Admin @ April 11, 2010 at 8:16 PM

wah
tahun brapa tu fara