Teka Teki (Siapa dapat jawab dia.. ) (P)

12:28 PM / Comments (2) / by Admin

_________________________________

Pernah tidak korang bukak semua-semua benda yg perlu dibukak kat internet sampai web browser korang jadi hang? Macamana caranya untuk bukak semua website yg korang bukak hari-hari macam Facebook, Twitter & etc guna satu tab sahaja? jeng3.. jawab-jawab!



jawapannya...



Kadang-kadang kalau guna Mozilla, dia akan tulis "Not Responding" bila banyak sangat tabs kena bukak. Pastu korang stress dan akhirnya terpaksa bukak balik satu-satu. Facebook, Ymail, Gmail, Twitter one at a time. Ekceli IkanStim.com bukan lah tempat persinggahan untuk rujuk benda-benda tutorial, how-to atau 101. Ni cuma nak kongsi sikit la. Manala tau memudah kan korang .. kan? Boleh jugak anda semua try test. Kita baca sikit review kawan ikanstim.com: Hadio

Aku dah tak payah bukak tab Musang Berapi banyak-banyak tahap tren KTM dah, aku boleh check surat elektronik, Mukabuku, Pentwit, Ruangku dan lain-lain lagi semua kat satu website ni je. Dahsyatnya pulak tu bolehlah pulak hantar SMS dari situ, isk siap dengan kredit free lagi RM5.

Perghh sape tak terlopong bulat mulut dibuatnya, kan? Haa korang baca ni pun dah ternganga tiga segi~ Tenang tenang semua, aku tak kedekutlah, ni aku share haa website tu; klik sini (Guna internet explorer yg latest. Kadang-kadang tak berfungsi guna Mozilla)


Whoa! Kan betul terlopong bulat tu mulut korang. Aku budak baik, mana ada tipu punya. Korang register ah dekat iTalkWhoa! tu, then korang pun boleh hidup dengan tenang dan gembira macam aku, cuma pasal kacak tu aku tak dapat tolonglah. Nanti lepas dah register, korang verify email, lepas tu login. Dah login akaun sana nanti, interface dia senang je korang nak explore, serba-serbi ada kat tepi tu, one click away je orang putih cakap. Lagipun, atas tu ada "Help". Apa-apa masalah korang boleh je rujuk situ. iTalkWhoa! ni memang power, korang tak tanya lagi, dia dah bagi jawapan dah, tunggu korang search je. Haa terlopong lagi mulut tu~




Semoga korang mendapat manfaat daripada iTalkWhoa! ni. Ni barang baik punya. Barang baik kenalah share, asyik mahal je sape nak layan kan? Ni kredit free RM5 lagi kot dapat. Tahniah kepada aku sebab dah ada iTalkWhoa! Hoho. Korang mesti jeles, kan? Cepat-cepatlah register.

Menarik kan? Cekedout!







Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

2 Comments:

aisha mohamad @ April 9, 2010 at 4:36 AM

eh..cmne nk masokkn kedt??xd pape jd pown pas dftr..huhu

Admin @ April 9, 2010 at 9:54 AM

kedit yg rm5 tu ke?
automatic masuk tu. kalau sms b buat calling via web italk whoa tu .
dia xmasuk dalam hp
huhu