Baju baju, mari beli

9:23 PM / Comments (3) / by Admin

_________________________________

setelah berpenat lelah mengusahakan industri percetakan baju selama setahun, ni la koleksi yg ada.. sgt sikit.. printer oh printer, kenapa la kau bz sgt?



2007-2008

sepatutnya, customer 187 dah boleh beli koleksi yg ni disember 08. tapi sebab masalah dengan printer, habuk pun tarak.. satu design saja jalan

disember

ni la design yg jalan tu


ni sepatutnya korang dapat beli january 09, tapi semuanya dah terlewat selama sebulan.kemungkinan besar, bulan 3 bgitu baru ada production.. aduh..

january

apa-apa pun, duit mesti trus masuk poket! yeahh

3 Comments:

Bijou Bazaar for @ December 27, 2008 at 10:26 PM

Creative Mafia @ YOUTH '09 open for registration: creativemafiakl@gmail.com

;o)

IkanStim @ December 27, 2008 at 11:18 PM

thanx for the info! :)

pka @ December 28, 2008 at 12:40 AM

aku dgr tee 187 ada kt palm square yea?
wah aku ingin melawat! =D
kedai dkt mn ni?
dpn starbucks ka