Gay bangsat | Paris hilton sexy

10:01 AM / Comments (17) / by Admin

_________________________________

wahai gay gay sedunia, sempena tahun baru ini, bertaubatlah kamu sebelum lubang bontot mu itu berketuat sundal.

jgn la kmu bertebiat membuat kelab gay malaysia yg ternyata memalukan malaysia sebagai sebuah negara islam yg jelas nyata melarang hubungan sejenis

tahukah kamu gay adalah kaum yg dilaknat allah?

kamu itu kaum lut. kaum yg sudah di telan bumi. keluar lah dari kelompok songsang, kembali la kejalan yg lurus.

bg yg bukan gay, ni aku jumpa website kelab gay malaysia jahanam gay

yg gay, jgn kau ingat dorg ni savior kaum kau!



lebih baik engkau bernafsu terhadap paris hilton
dia kaya, lawa, kurus, dan sexy

bodoh btul jadi gay. itu nafsu saja, boleh di bentuk dan di kawal
berhijrah la dari gay ke straight
dari straight ke gay

eh silap

dari straight, jgn jadik gay

ps- mati la aku kena attack kaum gay lps ni

17 Comments:

Aj @ December 30, 2008 at 10:33 AM

Ya ... musnahkan mereka.. sekarang ni sudah ada beberapa perbincangan untuk mewujudkan sebuah kumpulan anti-gay yang ala2 GESTAPO Nazi. So... all u homos out there, be careful... maybe u will lost ur head

IkanStim @ December 30, 2008 at 10:45 AM

nice one aj!
aku sapot
guna cara lmbut xnk,nk cara xlembut jgk

pka @ December 30, 2008 at 11:01 PM

aku sgt setuju! hahahah they r all truly menjengkelkan. trip lawa pdhal x asli ba. huhhh BODO

IkanStim @ December 31, 2008 at 8:06 AM

haha pka mangamuk
ko tau ka daws gay?
dia gay sbb bersama mu
awww~

gay = hepi

irsyad @ December 31, 2008 at 11:58 PM

aku pling benci tgk gay..cam syial je

IkanStim @ January 1, 2009 at 10:17 AM

aku laaaaagi benci irsyad

FarhanaLicious @ January 2, 2009 at 7:09 PM

haha. sungguh menggelikan dengan pasangan gay neh!

IkanStim @ January 2, 2009 at 10:33 PM

say no to homo sexsual

KhairulAqmal @ January 3, 2009 at 1:06 AM

fak gay
sial gay
aku benci gay

sekarang gay di malaysia dah berani tunjok muka
siap buat protes belakang show HUJAN
gay sial babi!

IkanStim @ January 4, 2009 at 6:01 AM

gay oh gay
mengapa kau gay?
adakah ngkau di rogol ketika bersekolah di asrama dlu?

M-Tequila @ January 9, 2009 at 1:22 PM

gay or not gay, i believe human should really respect each other. after all, i dont think they have caused any harm on u guys.

Gayboy KL @ July 8, 2009 at 11:27 PM

Pukimak!!suka hati org nak jadi gay.kau sebok ape!!! kalau kau brani kol aku dan kita lawan bodoh!!-0123098769- pantat semua!!pg mampos!

Anonymous @ October 24, 2009 at 1:41 AM

Ak knal gay boy kl nih..ni la pling kuat mengampu. dh naluri die sjak kcik mcm 2.. ape ke bangang. ak pn ad naluri mcm kao tp xde la smpai nk main hbungan sbtng. KURAP!

IkanStim @ October 27, 2009 at 12:33 PM

haha
hidup anonymous!

nasdi_ra @ November 8, 2009 at 11:53 AM

they should stop from doing gay sex especially muslims..please la...

Anonymous @ December 25, 2009 at 4:51 AM

oh jd org yg beragama itu spt ini y?? memalukan skali. haha.. menganggap gay sbg penyakit. xan tuh yg NORMAL mrasa driny lbh baik?? xan ngmng ktor itu gx dosa? menghakimi org itu gx dosa? membunuh jg gx dosa y?? plok plok.. malaikat muntah tw ngelyat kta2 xan. apalg Tuhan.. MUNTAH! OEK...!!

Anonymous @ December 25, 2009 at 4:54 AM

oh jd org yg beragama itu spt ini y?? memalukan skali. haha.. menganggap gay sbg penyakit. xan tuh yg NORMAL mrasa driny lbh baik?? xan ngmng ktor itu gx dosa? menghakimi org itu gx dosa? membunuh jg gx dosa y?? plok plok.. malaikat muntah tw ngelyat kta2 xan. apalg Tuhan.. MUNTAH! OEK...!!