Rojak buah | rojak mee | pesembur | Gado-gado | pecal

5:59 AM / Comments (0) / by Admin

_________________________________

tajuk post tidak berkaitan pun dgn post kali ini

msti korg hairan knapa aku ttp update jgk IKAN STIM ni walaupn dah ada blog BISNES HARIAN.
Sbb, BISNES HARIAN blum ada income lg. wlupun registered dgn NUFFNANG, dia blum generate income lg.

lg pun umur dia blum sbulan. dats y blm ada income mnurut izzataziz. apa yg membengangkan diriku ialah HADIO bukan nama sebenar, telah mendahului pnpatan nuffnang ku sbyk 2kali ganda sdgkn aku yg start dlu join nuffnang!

Nk xnk,update jela blog ni..lgpun campaign NIKE n CELCOM UOX ni bg byk duit jgk

yg NIKE tu, xtau nk komen sbb aku x tgk bola n kaki bangku. korg tnya la aku sapa goal keeper arsenal

aku XTAU

CELCOM UOX ni, plan utk budak2 skolah-universiti. had umur smpai 25 shj
bagi sesiapa yg dah berumur 25 tahun, bolehla ambil CELCOM BLUE. (Menyediakan 100gb video berformat 3gp berunsur lucah) jk. CELCOM BLUE aku xtau sgt, dorg kata murah.

NTAHLA. nk tau lebih lnjut psl idea bisnes? layari BISNES HARIAN

tp CELCOM UOX ni ada airtime smpai umur user tu 25thun,
andai kata korg reg umur 20, pada thun 2008, bila korg cek balance, tarikh tempoh tamat adalah xx/xx/2013

Rate CELCOM UOX ialah 15sen flat rate.
6 sen per sms kpd rangkaian lain selain celcom
1sen per sms utk celcom-celcom
1/2 sen per sms utk uox-uox (8PAX SHJ) 6 pax xmain laa

PROMO HABIS-HBISAN KN?
sbb celcom byr aku hmpir 100-250k utk promo ni

LAWATI BISNES HARIAN! blog kedua owner IKANSTIM

boleh x aku buat 10 blog? stiap blog traffic sharai 20. jadi ada 200 UNIQUE VISITOR SEHARI
haha

BISNES HARIAN ONLINE


WEI CELCOM! BYR LA LBIH CKIT KALI NI! MCM NIKE BYAR AKUUUU

0 Comments: