Friendster sebagai innit kedua | Blogger yang amatur

9:34 AM / Comments (7) / by Admin

_________________________________


Mari cuti traffic dari friendster dan jugak blog-blog terkenal.

salam,

sejak beberapa hari ini, mesti ada yg perasan dekat fs ada saja buletin yg mempromo blog ikan stim. kalau x tajuknya yg menyetim kan org, mesti ada perkataan stim.

kenapa?

sebab manusia mudah tertarik kalau buletin tu ada unsur-unsur erotika. kan?

mari aku bantu mendapat kan xtra 100++ traffic melalui fs (utk blogger xfemes dan bosan seperti aku)

post kan buletin di friendster pada waktu-waktu berikut

weekdays
-11 or 12 am ( time nak dekat-dekat ofis hour / remaja baru bangun)
-7.30 or 8 pm (budak-budak sekolah baru boleh online )

nescaya lebih ramai yg masuk ke blog anda. cuma dua kali sehari promosi sudah memadai . (ceh, seratus org je pun nak bising. blog JUSTKHAI sampai ribu-ribu org masuk)

weekendsa
-7.30 or 8 pm ( kalau siang, orang xduduk kat rumah )

dan

kalau nak traffic dari blog yg femes, tinggalkan komen yg berkesan, menimbulkan pertanyaan, atau berbentuk provokasi

ps- semua ni hanya berdasarkan pemerhatian dari seorang amatur. sekian.

7 Comments:

azrul @ January 10, 2009 at 1:01 PM

British bukan buat kacau di Palestin tapi di Malaya juga.

Kaum pendatang Cina telah dibenarkan masuk dan bila Melayu menuntut kemerdekaan memaksa Melayu memberi kerakyatan kepada pendatang Cina.

Oleh kerana komunis yang majoriti terdiri dari orang Cina cuba mengambil alih kuasa bila Jepun kalah maka New Villages dibuat untuk menempatkan orang2 Cina yang merupakan Communist sympathiser ini.

Sekarang orang Cina melalui DAP berkuasa di Perak dan dari 0 hendak memberi tanah kepada 140, 000 orang Cina secara tetap.

Ada beza nasib orang Melayu dengan Palestin. Yang sedih DAP mendapat sokongan dari talibarut PAS macam
Fatah yang setuju memberi tanah hak milik kekal kepada Cina.

Oleh itu janganlah bersedih sangat mengenai palestin kerana nasib kaum kau sendiri tak terbela...

semut seberang laut nampak...gajah..tak nampak

IkanStim @ January 10, 2009 at 1:22 PM

erm, kita risau kn kedua-duanya skali la

apa kata kau azrul?

hadio69 @ January 11, 2009 at 2:56 AM

weh nk ak ajr pe ah?
ak lpe hahaha

IkanStim @ January 11, 2009 at 8:14 AM

ai la nyanyok!

Neo @ April 13, 2009 at 1:25 PM

Good trick, but I haven't use that much Friendster. You help me promo my blog a bit la, OK? Thanks. :)

Proton Exora Club Blog @ April 13, 2009 at 2:16 PM

Thanks for the tips there man..

IkanStim @ April 13, 2009 at 8:11 PM

no biggy dudes!