Melayari friendster / myspace /facebook dan dpt duit mcm nuffnang?

9:30 AM / Comments (5) / by Admin

_________________________________

siapa setuju kalau dibangunkan program dimana korang cuma perlu letalk banner kat profile fs,ms or fb anda, pstu stiap kali viewer klik banner tu, korg dpt duit?

http://www.observatoiredesmedias.com/imagesarticles/facebook-logo.jpghttp://www.cwrblog.net/wp-content/uploads/2007/11/Friendster-logo.jpghttp://chatcake.com/myspace/image/myspace-logo.jpg

pastu, bila dah sampai minimum amount, duit akan di masukkan dalam akaun bank anda.

kalau setuju, klik butang setuju (maknanya korang nk join la program ni) di bawah ni. yg sebaris dgn informative bla bla.

btw, nuffnang tu ialah, syarikat pengiklanan. mcm header ikanstim ni, kat ats header tu ada iklan kn? n kat bwh entri ni ada kotak iklan kn?
ha, itu iklan nuffnang. jadi kita nk buat iklan kat profile fs ms or fb korang. baru berbaloi sikit klau surfing tu kn?

kalau suka idea ni, klik setuju. nk buat servay

5 Comments:

hadio69 @ January 6, 2009 at 1:03 PM

lol mmg r org stuju hahaha

IkanStim @ January 6, 2009 at 1:24 PM

hahaha
saja buat servay dlu

ko dh lol ada lg hahah
mmg raja lawak btul
haha

IkanStim @ January 6, 2009 at 3:08 PM

by the time aku tulis komen ni,hmpir 60 org dh visit blog ni, tp yg klik stuju xsmpai 10 pun

apa kes??

Nazrin @ January 6, 2009 at 7:52 PM

@brother in law
-- dorang lupa tekan bah tu :P..

IkanStim @ January 6, 2009 at 11:17 PM

mungkin jgk kn?dorg tlmpau stuju kali
hehe