Tentang Blog ikanstim

10:19 AM / Comments (2) / by Admin

_________________________________



hal semasa
: aku menulis ttg palestin, gemilang mirza, calvary convention center dan byk lg. boleh rujuk entri terdahulu

Agama: aku menulis tentang hudud, pandangan alam islam dan boleh rujuk entri yg terdahulu

peribadi: aku menulis tentang gigi geraham bongsu, ttg bilik aku, ttg apa yg aku lihat

penulisan picisan: aku menulis tentang artis kadang-kadang, benda-benda remeh dan upload gambar-gambar xbermanfaat

so sesiapa yg berminat utk condemn blog ini, sebelum berbuat demikian, sila rujuk apa yg terkandung dalam blog ini terlebih dahulu. jangan pandai-pandai label ini blog so called informative atau apa-apa lah. blog ni tidak fokus pada satu topik shj.

chat box di tutup sebab telampau ramai ingin menjadi farid sehingga malu utk menaip nama mereka sendiri.(mungkin jgk peminat) oleh kerana benda ni boleh mengundang fitnah, chat box di tutup. hanya email dan komen sahaja akan dilayan.

post bulletin @ friendster
dalam post bulletin di fs, tidak ada sebarang terms & condition yg perlu di patuhi sebelum membuat post. jadi, tidak salah utk para blogger mempromosi blog mereka di situ kerana tidak melanggar sebarang etika penulisan/publishing.

mengenai tajuk bulletin yg mengghairahkan
utk traffic yg lebih tinggi. tp tidak menipu pun. kenapa? kau marah aku tulis "ada gambar fasha sanda buat sex di dalam!" tp bila kau bukak, yg ada hanya promosi menderma utk palestin.
kalau aku tulis derma utk palestin rm10. mana la ada org nak bukak. yg baca entri pasal derma sebelum ni pun , dalam 100 yg baca sorang saja yg menderma . fyi, aku tidak pernah post buletin yg tajuk nya tidak berkaitan dengan entri.

cadangan dan bantahan;

comment atau email ke eighteen7artwork@gmail.com

2 Comments:

hadio69 @ January 15, 2009 at 3:45 PM

hahaha tbaek la post ni!
btol2 buletin fs xde term&cond hoho

weh mst ko da kye rye nuffnang kn?

IkanStim @ January 15, 2009 at 4:02 PM

kaya mende.
aku dah miskin skg ni hadi

nufnang tu mlas nk kata
aku ajak org, tp org lain lg laju daripada aku

aishh

ko dah belas ringgit ke? aku bru number sa.. tidaaaaaakk