Siti nurhaliza tinggal di jepun?

10:18 PM / Comments (5) / by Admin

_________________________________

dalam kekelutan penduduk gaza menghadapi serangan rejim zionis, aku x dapat menahan diri daripada post sesuatu yg xberkaitan dengan isu gaza.

sila baca ni utk isu gaza: kempen derma 10ringgit

ha, ni yg aku nak share ni
betul ka siti nurhaliza tinggal di jepun?

atau pun dia ada peminat kat jepun?
ataupun datuk k buat bisnes kat jepun?
atau pun aku jumpa video kat youtube yang ada sorang awek tinggal kat jepun, nyanyi lagu siti?

cek it out:



sebab musabab aku nak share vid ni

1)terpegun dia boleh pronounce bahasa melayu dengan elok n dia mcm paham apa yg dia nyanyi
2)terpegun ada peminat jgk siti kat jepun
3)vid ni sgt lawak ! sebab dia semput dan ada beberapa perkataan dia salah pronounce. kehkeh

5 Comments:

Charymien @ January 4, 2009 at 2:51 PM

haha agak kelakar..
dia paham ke ape yg dia nyanyi?
siap dgn facial expression lgi..
haha ;p

*tmpang cmmnt jup yer ;D

IkanStim @ January 4, 2009 at 3:01 PM

haha
aku pun ktawa xbrenti tgk dia nyanyi nih

aku rasa, dia paham maksud cinta, aku and kamu je kot

haha

Naqib Mohamad @ January 15, 2009 at 11:11 AM

x sangka... dan tk heran haha..
org malaysia dok suka lagu jepun...
org jepun minat siti norhaliza....

intan @ March 11, 2009 at 1:46 PM

hahahaha
sian tgk die semput..
xpression kemain ag..ngeee

IkanStim @ November 3, 2009 at 3:06 AM

msia di persada antarabangsa
cewah
haha