Akustika Raya Faizal Tahir (U)

12:07 PM / Comments (2) / by Admin

_________________________________

Sempat tidak kawan-kawan semua menonton rancangan ni?

http://www.gua.com.my/photobank/article/1/9/FF9774B8CDA34D909213CAFCF7BFAAD8.jpg

pukul 5 petang raya pertama. memang superb lah. 4 thumbs up ! dengan ibu jari kaki pun naik sekali. dengan suara lantang faizal, suara nyaring lan, suara bersahaja aizat dan suara noh yg santai, memang rancangan ni super best. kalau di extend 2 jam pun rasanya ok.

kalau dorang ber4 buat collabo album kan, mesti jadi power. sebab dorang pandai buat lagu dan suara sedap-sedap.

tapi kesian kat noh. macam sangat-sangat tenggelam antara mereka berempat. kita semua tau suara dia tak la se power faizal tapi dia macam gagal untuk at least standardize range vokal dia . mungkin style dia begitu kot. kan? nak buat macamana.

dan lagu-lagu yg dipilih tak berapa mengancam. tapi still di bawa dengan penuh style. tahniah kepada 4 artis berbakat besar ini. kalau market kat indon pun ok ni.



Sesi pakai baju melayu. mendendangkan lagu raya dari black dog bone

apa -apa pun, semoga terus sukses kalian berempat! malaysia memang desprate nak ada artis yg berbakat, yet tidak bapok dan berkarisma. yg berlambak sekarang ni, semua budget famous, ada duit sikit nak berlagak tapi nak tune key vokal sendiri pun tak reti.

sekian sahaja laporan dari StimIkan untuk OH STIM! blog sensasi yang lebih worth it dibaca compare to mastika. (hahaha. tagline nak panjang macam taik)



Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

2 Comments:

uncle sem @ September 21, 2009 at 6:37 PM

bgos2.gud performance.

IkanStim @ September 21, 2009 at 8:09 PM

ya
mmg bagus.
hoho
sempat jgk tgk aa long