Syukur Malaysia (U)

5:03 PM / Comments (3) / by Admin

_________________________________


http://3.bp.blogspot.com/_tG9BXwf0cHs/SqgphpyaQEI/AAAAAAAAIZM/krQ7CtgRD8M/s320/PTJ000020177.jpg

Rosmah Mansor ketika merasmikan Majlis Tadarus dan Khatam Al-Quran Wanita Peringkat Negeri Pahang di Dewan Konvensyen Sultan Haji Ahmad Shah di Pekan, Pahang pada 6 Sept lepas. Rosmah Mansor berkata amalan membaca Al-Quran seperti bertadarus perlu dijadikan budaya dalam kehidupan seharian umat Islam dengan meneruskannya di bulan-bulan lain selain Ramadan.


ikanstim: sejuk hati rakyat bila pemimpin dan keluarga pemimpin celik agama dan mempraktikkan agama. pandai baca quran, pakai tudung ..(mungkin dato najib dah tegur suruh pakai yg tutup betul, tapi hidayah itu milik allah. so, xdapat nak buat apa la. nabi noh punya anak bini pun derhaka. apatah lagi manusia biasa. harap-harap isu tudung para isteri dan puteri dalam umno ni bukan isu politik. i mean, kalau pakai tudung betul-betul kang, jadi pas la pulak) thumbs up datin seri! nak tender 2.5 juta sempena raya ni boleh?

aku tak puas hati kenapa student ipts tak dapat amanah saham free. haha. dato najib, nak duit sempena raya jugak!! takkan kakitangan kerajaan saja yg dapat? bagi la student jugak.RM100 pun ok.RM50 pun boleh la. boleh top up untuk reply mesej raya yg belambak. oh yeah!





Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

3 Comments:

Aida The Pink Goddess @ September 12, 2009 at 6:21 PM

itulah saya salute org semenanjung, tidak jahil wpun x amal...bukan nak stereotype tp fakta!

IkanStim @ September 12, 2009 at 8:29 PM

tidak jahil tp xamal sama macam tahu tapi tak buat

macam pokok yg xberbuah la lebih kurang

tak produktif?
erm..

~{[-Da Lovers-]}~ @ September 13, 2009 at 12:21 AM

munafik