Pelaburan emas dikala kemelesetan (U)

6:49 AM / Comments (2) / by Admin

_________________________________

Selamat sejahtera dan selamat hari raya.

kalau Warren buffet mula melabur stock market umur 15, (kalau aku tak silap lah. betulkan kalau silap)

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/51/Warren_Buffett_KU_Visit.jpg
warren buffet


kalau cameron johnson dihadiahkan stock syarikat keretapi time hari natal dari parents beliau,

http://www.insearchofheroes.com/internet-heroes/images/cameron-johnson-hero.jpg
cameron johnson


dan ahmad farid mula melabur dalam emas dan amanah saham ketika 19 tahun (ceh,orang dah jadi jutawan umur 19 tahun),


[151220081109.jpg]
ahmad farid

anda bagaimana? mungkin boleh melabur dalam komoditi, stock market, amanah saham?kurangkan berbelanja, banyakkan simpanan, dan melabur lah dengan cermat. btw, harga emas tengah naik ni. jangan beli . jangan sesekali melabur dalah HYIP atau program-program "GOYANG KAKI DI RUMAH DAN DUIT MASUK HARI-HARI! MELABUR HANYA RM1000 DAN DAPAT RM5000 SETIAP BULAN!!" haha.


1007.10 / oz time aku tulis entri ni




Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

2 Comments:

~{[-Da Lovers-]}~ @ September 14, 2009 at 8:12 PM

kasitau akak time amad mau beli emas. akak mau join beli jugak

IkanStim @ September 15, 2009 at 12:55 AM

ok
tp rasanya bukan dalam 2-4 bulan ni