Internet slow (U)

9:46 AM / Comments (3) / by Admin

_________________________________



Salam semua, kami dari pihak penerbitan IkanStim: Lebih baik dari mastika ingin meminta maaf kalau web ini tidak di update untuk tempoh masa yg lama.
kerana,
internet UTP slow macam haram.
minta maaf banyak-banyak. jangan malu-malu untuk baca entri-entri yg lama. free of charge. bukan macam Mastika.. nak kena beli lagi kat kedai. Hehe.



http://www.fahroe.com/pix/ikanstim.jpg



p/s- apa itu UTP? KLIK



Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

3 Comments:

~{[-Da Lovers-]}~ @ October 15, 2009 at 10:13 AM

Saya dari pihak Mastika akan mengemukakan saman terhadap penuLis bLog ini & menghentikan operasi bLog ini untuk seLamanya berkuatkuasa arahan daripada mahkamah keLak kerana berterusan mengutuk, menghina & merendahkan Mastika serta menggunakan nama Mastika sebagai trademark tanpa kebenaran & insentif!

(n_n) @ October 15, 2009 at 6:14 PM

hm....owner ikanstim ni x ada facebook ka? org mau add! hehee..
bak sini emel. org mau add~ :)

IkanStim @ October 16, 2009 at 12:16 AM

haha
asyik saman je
xda keja lain ka?


facebook? adaaaaa
tp kena google sendiri
hehe