Memperkenalkan, Tamama! (U)

9:13 PM / Comments (7) / by Admin

_________________________________


Memandangkan persoalan di entri sebelum ni dah terjawab (tajuk lagu: through my window. thanks to kak aida and ct k!) aku mengambil kesempatan ini untuk memperkenalkan figura aksi Keroro Gunso ketiga yg dimiliki; TAMAMA!


Ya, pasang sendiri. bukan beli terus siap




proses pembuatan sejurus sampai asrama dari Ipoh Parade




sebelah gula-gula, sebelah lagi untuk pukul orang



Tamama Nitohe




Tamama, Kururu dan Keroro




two more to go. ada sesiapa nak sponsor?


p/s- kalau nak beli action-action figure ni, beli yg Bandai jual atau other well known brands. lagi berkualiti n worth buying. Tamama ni bukan Bandai. kuning ngan hijau tu saja . rasa xpuas bila Tamama tu siap dibuat. .



Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

7 Comments:

~{[-Da Lovers-]}~ @ October 20, 2009 at 4:19 AM

bandai jual keruru & keroro je ke?

IkanStim @ October 20, 2009 at 9:11 AM

xlah.bandai jual mcm-mcm
digimon pun bandai jgk jual

Anonymous @ February 8, 2010 at 2:37 AM

Yo..bro..Naper x dibeli Keroro n Kururu yg same siri cam Tamama???

Admin @ February 8, 2010 at 7:38 AM
This comment has been removed by the author.
Admin @ February 8, 2010 at 7:40 AM

oo
sbb keroro ngan kururu ak dah beli awal lg dari tamama. time tu niat mmg "Asal ada " je

tp kururu n keroro lg bgus kualiti dorg compare to tamama. sbb tamama tu bukan bandai

HxH @ February 8, 2010 at 3:53 PM

eh..eh...Btol arr....Kotak dye xder tande Bandai....Nasib baek Giroro Ronin aku ader tande tuh....

Admin @ February 8, 2010 at 5:26 PM

kalau bandai sodap sikit. berkualiti.
yg takde brand ni hampeh. walaupun murah tp xbebaloi la beli