4 Sebab Kenapa Anda Perlu Pergi Ke Sungei Wang (U)

10:23 AM / Comments (3) / by Admin

_________________________________


sungei_wang_plaza copy


Salam and hi everibodi!

Sebelum aku list kan 4 sebab kenapa anda semua perlu pergi ke Sungei Wang Plaza, klik entri ini dan tinggalkan komen anda yg ter paling kreatif untuk mendapatkah hadiah misteri dari
IkanStim.com. Hadiah manyak lumayan loh. Dibuka sehingga 10hb Nov ini. Pegi komen dulu baru baca entri Sungei Wang ni ok?


Ok, berbalik semula kepada tajuk entri. Mesti korang macam pernah terbaca entri dalam IkanStim yg lebih kurang sama dengan entri ni kan? Klik . Apa apa pun, aku list kan 4 sebab kenapa perlu pergi ke Sungai Wang 21 November ni. Sebab sebab ni valid on 21 Nov je ok? Kalau 22 Nov or 20 Nov, sebab-musabab yang aku listkan ni boleh buang kat tong sampah. Hehe


1) Bunkface akan perform Through My Window di Sungei Wang Plaza 21 Nov ni!

BFACE EDITED
Bunkface

Yup, Bunkface akan datang ke Sungei Wang dengan Modread, Tomok, Dafi, Mila dan Akim. In case ada yg tak kenal Modread, dorang ni pemenang battle of the band Twisties Bingit. Kalau ada yg tak kenal Akim pulak, beliau ni product Af. Af berapa ntah. Aku pun tak tau. Rasanya dorang semua akan perform lagu Through My Window. Al maklumlah, event Everyoneconnects.net .


akim edite
Akim AF

2) Anda berpeluang masuk TV!

http://www.limkokwing.net/graphics/events/posters/8tv_quicky.jpg
courtesy of Lim Kok Wing University

Yaa! ada news coverage pasal event ni. Siapa yg gila glamour tu, kalau tak datang memang rugi la. Hehe. Siapa nak glamour kembang kan hidung. Kalau tak silap, 8tv akan datang buat coverage. Boleh la menyelit time dorang buat coverage. Haha .Btw, korang dah tengok iklan Everyoneconnects yg comel tu? Klik

3) Lots of activities and contests!
  • Group Karaoke
  • Sing Along kraoke
  • Banner Concerts Final
  • SuVirtual Dance Tournament
  • PC berinternet untuk korang ber tweet (yeah!)
Tak minat la menari-menari ni. Tapi kalau you think you can dance, feel free to join. Confirm ada hadiah tuu. Jangan lupa untuk tweet @ikanstim ok! x pun letak je link www.ikanstim.com kat situ. huehue

4) Sebab IkanStim yg promo, jadi korang kena pegi. Hehe

21 Nov ok? Sungei Wang Plaza (main entrance) . Jangan lupa! Walaupun aku tak boleh nk pegi, (sebab final exam) korang pegila k? Tinggalkan daku bersendirian disini.. tsk sedih betul jadi promoter ni. Promot bukan main, last -last tuan punya badan tak boleh nak pegi. Waaaaaa!





p/s- Another trough my window post? through my windows 7 i wrote this entry. And it is super cool! Hehe


Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

3 Comments:

erie @ November 10, 2009 at 10:03 AM

yeah.. 1st commentar... Haha...
X leh gi la. Sebak doq klate...
Sg golok jah buleh sapa nyo...
Heheh

IkanStim @ November 10, 2009 at 10:39 AM

haha
nk wat mcmna
kalau datang dapat duit 2ribu ok jgk kn?

hehe
yg tinggal kl tu, sila la dtg ye

Anonymous @ December 24, 2009 at 7:46 PM

Dear Author www.ikanstim.com !
I am sorry, that has interfered... At me a similar situation. Let's discuss. Write here or in PM.