Kejadian Huru Hara di Bukit Bintang | Updated! (U)

10:41 PM / Comments (10) / by Admin

_________________________________



Yup, obviously caused by the "Through My Window" song by Bunkface. Lagu "phenomenon" tahun ini. Ada siapa-siapa berada di tempat kejadian? Mesti havoc kan!

Unlucky me.. dahla tak dapat tengok wayang 2012 (Tiket Free tuuu), lepas tu melepas pulak event yg cool macam ni.. Exam oh exam. Kenapa tak habis awal? Bagi yg tak pegi, memang rugi la. Kan IkanStim.com dah inform haritu. Pegi Bukit Bintang on 21st Nov. Kenapa korang tak pegi?! Haiya..


One more paper to go. Sabah, I'll be back.

Oh, sedikit update!

Siapa kata event tu bosan? Bukit bintang di banjiri manusia dari seluruh Malaysia! Gimik dan shows sangat-sangat happening. I'll let the photos do the talk lah ok? (Courtesy of everyoneconnect.net facebook page)


Yups. Bukit Bintang it is


Dafi dan milahh


Ni gimik 'oren'. Siapalah yg TM bayar pegi ketuk tong sampah ni.


Ni tomok nyanyi lagu sejarah mungkin berulang


ah, band phenomenon yg nyanyi lagu phenomenon : Bunkface


macam demonstrasi bersih pun ada. haha


Ramai kan?

Kalau korang perasan, video tu ada kata yg event ni merupakan the biggest sing along event ever held in Malaysia. Tapi tak da pulak coverage pasal masuk Malaysia Book Of Records pun. Apa-apa pun, tahniah TM sebab campaign ni berjaya. Kami budak-budak bisnes kat UTP pun tertanya-tanya siapa la PM event ni. Mesti orang berjiwa muda tak pun memang muda. Walaupun tak merasa event ni life, I personally impress with TM's rebranding strategy.


P/s-Jangan campaign je gempak. Service mesti gempak jugak ok?
P/s/s- Ah.. ni entri terakhir pasal everyoneconnects kat IkanStim.com. Best jugak terlibat dalam event ni walaupun disebalik laptop . hehe









Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

10 Comments:

Aida The Pink Goddess @ November 23, 2009 at 12:15 AM

oh i miss KK, envy you!

IkanStim @ November 23, 2009 at 12:21 AM

haha
sarawak dgn sabah dekat ja ba
dtg la
huahua

Saphuan Awang @ November 23, 2009 at 7:47 AM

Xde pon encik ikan bgtau saya ada show bunkface 21st. huhu.

IkanStim @ November 23, 2009 at 10:37 AM

sapa suruh jarang dtg sini
hehe

izzat aziz @ November 23, 2009 at 4:44 PM

boo tm.. iklan nak rak.. servis cam........

nurain @ November 24, 2009 at 9:39 AM

2012 mg bes

haish..belom habes exam..i already pat result..


gud luck!

IkanStim @ November 24, 2009 at 6:56 PM

haa? cepat gila ain
ni baru habis exam la ni.. update blog skit

betul tu izat aziz. servis itu priority sebenar

arrizz @ November 24, 2009 at 9:01 PM

wow meriah btol nmpkya..
mcm party like dis lak..
haha

Nazra~ @ November 25, 2009 at 1:56 PM

ye servis tu yg kena mantop :P

Anonymous @ November 27, 2009 at 12:14 AM

tm sux