Bulan baru | New Moon (P)

10:20 AM / Comments (15) / by Admin

_________________________________

Dikala mencari mood nak study, terklik pulak iklan New Moon twilight saga : The War Begins (?!).Walaupun Nuffnang tak suruh klik iklan sendiri, aku nak tau jugak apa yg dorang tengah promo kat blog kita kan? So rupa-rupanya trailer je pun. Dan aku dapati banyak scene lelaki tak pakai baju. Haha. Aku tak paham betul la. Ni mesti nak saji para penonton filem ni yg majoritinya berjantinakan perempuan.


http://www.iwatchstuff.com/2009/04/22/new-moon-wolf-pack.jpg
yg paling kanan sekali tak cukup beketul


Lelaki di exploit, wanita di exploit. Kalau tengok Jennifer's Body lagi la teruk. Memang movie tu untuk menayangkan keseksian Megan Fox selama sejam lebih. Saja letak added value kat movie. "Saksikan filem terhebat abad ini dan nikmati pemandangan indah selama sejam setengah!" Instead of movie sahaja, dapat jugak benda-benda lain. Added value la tu kan?

Apa apa pun, untuk pengunjung IkanStim.com yg tidak tahu apa itu Nuffnang, Nuffnang merupakan medium antara pengiklan dan pemberi tapak iklan. New Moon nak mengiklan kat IkanStim, so diorang contact Nuffnang untuk uruskan. Jadi pemberi tapak iklan which is me, akan dibayar oleh pengiklan mengikut rate per klik atau per impression. Jadi, kalau ada website or blog dan nak buat duit poket sikit-sikit, register la Nuffnang. Free Of Charge. Orang Sabah kata Free of chass. Selamat mencuba!




p/s: Harga emas dijangka akan melambung sekali lagi. Tak nak melabur?



Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

15 Comments:

Aida The Pink Goddess @ November 15, 2009 at 4:43 PM

can't wait for new moon!!!!!!!sdh khatam buku nya 2x!~~

IkanStim @ November 15, 2009 at 4:48 PM

gila apa
haha
mcm yg new moon ni lg action packed

Aida The Pink Goddess @ November 15, 2009 at 5:21 PM

yezaaaaaaaaaaaaa, kalau dia ikut buku 100% la.hehe

jijie @ November 15, 2009 at 6:38 PM

wahh..pelakonnye lagi gempak dari digambarkan dalam buku ar...huhu~

IkanStim @ November 15, 2009 at 6:46 PM

haha. jijie
standard la hollywood
semua nak gempak

Asrih Arif @ November 15, 2009 at 8:50 PM

the first 2/3 of the book is boring... (just an opinion)...

but im looking forward to the movie....

IkanStim @ November 15, 2009 at 8:54 PM
This comment has been removed by the author.
IkanStim @ November 15, 2009 at 8:54 PM

tak tergerak hati pun nk baca buku dia

memang sangat best ka?

Aida The Pink Goddess @ November 15, 2009 at 11:03 PM

asrih: tak agree, buku dia best2!!! hehehe nak baca lagi dan lagi!

Asrih Arif @ November 17, 2009 at 2:29 AM

maybe because I started off with so much expectation that I was a bit disappointed with the slow plot progression. The development of each character was not very extensive. Only the last 1/3 of the book is actually quite exciting. 'Twilight' is better.

Aida The Pink Goddess @ November 17, 2009 at 9:29 PM

i haven't read twilight yet, if new moon matched my par already, then twilight (if according to u) is much2 more exciting!!!

IkanStim @ November 17, 2009 at 9:40 PM

ha.. jgn pulak gamu bgaduh disini
haha

Aida The Pink Goddess @ November 18, 2009 at 12:55 PM

akak menyokong dia la amat.ehhehe, akak team jacob sebab dia mcm abg! bdn ketul2.

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeee
eeeeeeeeeeeeeeeeeeee

IkanStim @ November 18, 2009 at 1:34 PM

cheyy
ikut kim kardishan la tuu

Aida The Pink Goddess @ November 18, 2009 at 8:29 PM

kim yang ikut akak, akak dah minat jacob dr duluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu while org lain minat kat yang puteh melepak tu!!!