Hadiah misteri dari IkanStim.com (P)

7:17 PM / Comments (6) / by Admin

_________________________________

7 copy


Salam,


Lama dah tidak mengupdate ikanstim ni. Oleh kerana terlalu bz, tiada masa senggang untuk di sia -sia kan dengan mengupdate blog. (sia-sia ka?) apa-apa pun, jangan lupa untuk komen entri ni ok? ada hadiah misteri untuk komen paling kreatif. Tidak ada limit. Seorang boleh submit sebanyak mungkin komen. Bahasa apa nak guna pun tak kisah. Setakat ni aku rasa aku dah ada pemenang. Tapi kita tunggu sampai 10hb Nov lah. Itu last day untuk submit komen ok kawan-kawan. Hadiah misteri menanti anda. (so jangan lupa tinggalkan apa-apa trace eg. link blog, email, phone number untuk ikanstim.com hubungi anda kembali)

selamat berkomen!

KLIK
untuk mengomen.. Good Luck!





Suka entri kali ni? follow/bookmark ikanstim sekarang sempena stok masih ada!

6 Comments:

~{[-Da Lovers-]}~ @ November 6, 2009 at 10:30 AM

tgk komen abg kat blog akak d early pregnancy. sot

abu ubaidah @ November 8, 2009 at 6:32 PM
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous @ November 8, 2009 at 8:03 PM

nice pic u got there...it's..it's..it's a freakin masterpiece...
may i know the photographer...he got potential...

IkanStim @ November 10, 2009 at 1:50 AM

oh
his name is syafique pauru (a japanese guy)
if u wanna contact him for photography session, kindly inform me through my email. ill tell him

eighteen7artwork@gmail.com

AhMiEzZ @ November 10, 2009 at 1:56 PM

salam..erm..negokkan gambr di atas tu, mcm dalam salah satu lab kat utp..huhu

IkanStim @ November 10, 2009 at 5:02 PM

wkslm
memang kat lab pun
hehe